LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Osijek

Studentski centar podsjeća da se ugovori mogu podizati online i kako to učiniti

Ne morate gubiti vrijeme čekajući u redu te riskirati svoje i tuđe zdravlje, jer ugovore za obavljanje studentskog posla možete podići bilo kada iz udobnosti vlastitoga doma.

Ne morate gubiti vrijeme čekajući u redu te riskirati svoje i tuđe zdravlje, jer ugovore za obavljanje studentskog posla možete podići bilo kada iz udobnosti vlastitoga doma.

Studentski centar u Osijeku jučer je, s obzirom na to da se bliži kraj kolovoza te samim time i vrijeme za podizanje novoga ugovora, ali i zbog velikog broja upita, odlučio još jednom podsjetiti studente kako mogu doći do elektroničkog oblika ugovora u bilo koje doba dana.

Student učlanjen u osječki Studentski centar treba kliknuti na link i prijaviti se preko AAI@EduHr elektroničkog identiteta te pratiti naputke za izdavanje Ugovora za rad. Po unosu svih potrebnih podataka: OIB poslodavca, broj članske iskaznice, opis posla, cijenu rada, dogovoreno razdoblje rada te mjesto rada, dobit će prikaz ugovora u pdf formatu u tri identična primjerka koje mora isprintati, a dalje postupati kao da je ugovor podignuo na šalteru Studentskog servisa. Ugovore studenti ne moraju printati u boji.

Svaki ugovor ima svoj pripadajući broj i može se iskoristiti samo jednom, a za istog poslodavca možete izdati samo dva ugovora za različita razdoblja rada. Prije nego što samostalno izdate Ugovor potrebno je provjeriti s poslodavcem prihvaća li takvu vrstu ugovora. Također, studenti imaju uvid u sve izdane ugovore, njihov status, isplate, te pregled ukupne zarade.

Ako nemate AAI@EduHr elektronički identitet, javite se u Studentski servis radi generiranja korisničkih podataka za prijavu – link za prijavu tada je link putem kojega ćete moći pratiti stanje ugovora i isplata, navode iz SC-a.
FOTO: PIXABAY