LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska prehrana

Studentski centar od sada nudi catering: što to znači za redovnu ponudu u menzama?

Ponuda cateringa je raznovrsna te uključuje pažljivo dekorirane plate, ali i hranu u kojoj se ne nazire riža koja izgleda poput crva.

Ponuda cateringa je raznovrsna te uključuje pažljivo dekorirane plate, ali i hranu u kojoj se ne nazire riža koja izgleda poput crva.

Studentski centar Zagreb nudi usluge cateringa, ali studenti se ne mogu nadati da će ih u menzi dočekati nova ponuda ili plate s pršutom. Upitali smo SC hoće li razina kvalitete hrane u menzi biti jedaka onoj u cateringu te mogu li studenti očekivati novitete. 
 

„Katalog svih jela koja se mogu ponuditi studentima u okviru subvencionirane prehrane u Republici Hrvatskoj, definiran je Pravilnikom o ostvarenju prava na pokriće dijela troškova subvencionirane studentske prehrane. Nijedno novo jelo koje nije propisano Pravilnikom ne može se ponuditi studentima, nego je potrebno provesti proceduru izmjene Pravilnika.“ – rekli su iz Ureda ravnatelja.


Kvalitetu hrane nisu spominjali, ali barem znate da vas u menzi neće dočekati pažljivo dekorirane plate s pršutom kakve su objavili na Instagram profilu.

Uskoro se zatvaraju menze u Zagrebu. Evo kada će se opet otvoriti 

Donosimo ljetno radno vrijeme menzi u najvećim sveučilišnim gradovima!


IZVOR: SC ZG INSTAGRAM
FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA