LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Studentski centar objavio naputak za useljenje s popisom potrebne dokumentacije

Objavljeni su termini i detaljne upute za useljenje u studentske domove Studentskog centra u Rijeci.

Objavljeni su termini i detaljne upute za useljenje u studentske domove Studentskog centra u Rijeci.

Studentski centar u Rijeci objavio je naputak za useljenje u objekte smještaja za studente koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskim domovima temeljem ovogodišnjeg natječaja.

Studenti viših godina useljenje mogu odraditi od 1. do 15. rujna od 8:15 do 15:00, od ponedjeljka do petka. Oni koji iz opravdanih razloga ne mogu useliti do tada, trebaju predočiti obrazloženje, opravdan razlog i dokaz te tražiti produženje roka.

Oni koji se upisuju u prvu godinu mogu se useliti od 1. listopada 2021. godine do 8. listopada 2021. godine u istom vremenu. Iznimno, napominju iz SC-a, studenti koji ne mogu useliti do 8. listopada 2021. godine mogu, uz obrazloženje i uz opravdan razlog i dokaz, tražiti produženje roka za useljenje.

Jedina je subota kada će useljenje biti moguće 2. listopada 2021. od 8:00 do 12:00, ali samo za brucoše preddiplomce i brucoše diplomce. 

Studenti mogu useliti isključivo osobno, a na dan useljenja trebaju predati sljedeću dokumentaciju:
  • liječničku potvrdu koja dokazuje da student/ica nema zdravstvenih kontraindikacija za smještaj u studentski dom ne starija od 10 dana (student koji ne donese liječničku potvrdu neće moći obaviti useljenje)
  • potpisanu COVID-19 Izjavu
  • dvije osobne fotografije dimenzija 3×3,5 cm
  • dokaz o izvršenoj uplati prve naknade za smještaj i
  • važeću osobnu iskaznicu (na uvid).
Detaljnije informacije o plaćanju i iznosu stanarine, useljenju studenata iz potresom pogođenih područja i ostalo, moguće je pronaći na poveznici.
FOTO: UNSPLASH