LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Blagdan Svih svetih

Studentska prehrana uoči blagdana: Evo kako u nadolazećim danima rade zagrebačke i riječke menze

Za one koji su primorani ostati u mjestu studiranja, bit će omogućena prehrana u dežurnim studentskim menzama.

Za one koji su primorani ostati u mjestu studiranja, bit će omogućena prehrana u dežurnim studentskim menzama.

Blagdan Svih Svetih ove godine pada na utorak, što će brojni građani iskoristiti za tzv. produljeni vikend. Ipak, brojni studenti neće imati tu mogućnost, s obzirom da visokoobrazovne institucije individualno donose odluke o rasporedu predavanja. Pojedini fakulteti odlučili su izaći u susrest studentima te u ponedjeljak neće održavati nastavu, drugi su propisali skraćeno radno vrijeme, a postoji i dobar dio fakulteta koji neće spajati ponedjeljak s nadolazećim blagdanom.

Za one koji su primorani ostati u mjestu studiranja, bit će omogućena prehrana u dežurnim studentskim menzama. Studentski centar u Zagrebu javlja kako će 1. studenog prema redovitom rasporedu raditi menze u Studentskom domu Stjepan Radić, Studentskom domu Cvjetno naselje i Studentskom domu Lašćina (doručak, ručak). Restoran ZUK Borongaj, Express restoran (Savska 25) i restoran Savska radili su zaključno s proteklim petkom te svoja vrata otvaraju tek u srijedu, 2. 11. studenog. Također, valja naglasiti kako se fakultetske menze prilagođavaju radu fakulteta.

Što se tiče studenata na Sveučilištu u Rijeci, za njih je dežuran restoran Mini i restoran Kampus koji će obroke služiti od 7 sati ujutro do 21 sat na večer. Pri tome će raditi linija, dok će pizzerija i caffe pult biti zatvoreni.
FOTO: PIXABAY