LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt Centra za razvoj mladih

“Studentska mreža” čeka vas i sljedeći tjedan – donosi popuste i korisne informacije

“Studentska mreža” u vaše će ruke doći od ponedjeljka do petka u Studentskom centru u Zagrebu te na Savi i Cvjetnom od 12 do 15, odnosno od 17 do 20 sati.

“Studentska mreža” u vaše će ruke doći od ponedjeljka do petka u Studentskom centru u Zagrebu te na Savi i Cvjetnom od 12 do 15, odnosno od 17 do 20 sati.

Još uvijek niste uzeli besplatan primjerak Studentske mreže? Nema veze, nije smak svijeta jer vas čekamo i sljedeći tjedan od ponedjeljka do petka od 12 do 15 sati u Studentskom centru u Zagrebu te od 17 do 20 sati u SN-u Cvjetno naselje i Stjepan Radić.

Ako još ne znate što je uopće Studentska mreža – riječ je o vodiču i časopisu za studente, ponajprije one koji studiraju u Zagrebu, a u kojemu vas kroz 5 rubrika, Studij, Studentski život, Institucije, Virtualni svijet i Posao, vodimo kroz svaki aspekt studentskog života u Zagrebu. Više o časopisu možete čuti u ponedjeljak, 26. listopada, u emisiji Radio Studenta od 15:15 na stanici 100,5.

U časopisu vas čekaju razne studentske pogodnosti, kuponi te druge korisne informacije za brucoše i starije studente željne informacija koje se tiču studentskog života, a u njemu vam otkrivamo i kako doći do posla što brže te kako uspješno volontirati u raznoraznim neprofitnim organizacijama, odrađivati studentsku praksu te i dalje imati bogat društveni život i biti uspješan student. Osim toga, predstavljamo vam mogućnosti koje pruža 21. stoljeće, a koje štede vrijeme i novac. Nemojte propustiti priliku da besplatno dođete do bitnih informacija!