LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
InfoDASKA 2017.

Studentska konferencija o informacijskim znanostima u Zadru

Ovogodišnja InfoDASKA s temom „Mogućnosti i izazovi suradnje informacijskih ustanova“ održat će se u Zadru.

Ovogodišnja InfoDASKA s temom „Mogućnosti i izazovi suradnje informacijskih ustanova“ održat će se u Zadru.

InfoDASKA studentska je konferencija, poznatija pod nazivom DASKA (Dani studenata knjižničarstva), koju su 2008. godine prvi put organizirali studenti zadarskog Sveučilišta. Okuplja polaznike studija informacijskih znanosti iz Zagreba, Zadra i Osijeka te se naizmjenice održava u navedenim gradovima. 

Ovogodišnja InfoDASKA održat će se u Zadru, s temom Mogućnosti i izazovi suradnje informacijskih ustanova. Konferencija se sastoji od izlaganja i radionica koji obuhvaćaju područje zadane teme kao i dviju podtema: Suradnja unutar informacijskih ustanova i suradnja s neprofitnim sektorom te Suradnja profitnog i neprofitnog sektora.

Druga je podtema novost jer uključuje posebne korisničke skupine, nakladnike kao i softverski sektor u informacijskim znanostima, naspram dosadašnjeg primarnog fokusa na samim baštinskim ustanovama.

Ovogodišnju konferenciju organiziraju Klub studenata informacijskih znanosti Ex Libris i Odjel za informacijske znanosti te Sveučilište u Zadru. Konferencija će započeti 5. svibnja u 10.30 u prostorijama studentskog kluba Božo Lerotić, a program započinje izlaganjem studenata koji su organizirali prvu konferenciju 2008. godine

Novosti o konferenciji pratite na mrežnim stranicama Kluba studenata informacijskih znanosti Ex Libris.

FOTO: FACEBOOK/KLUB STUDENATA INFORMACIJSKIH ZNANOSTI EX LIBRIS