LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nesreća na Trsatu

Djevojku ozlijedila staklena vrata na riječkom kampusu

Nekvalitetna gradnja čitavog kompleksa na Kampusu uzrokovala je nesreću u kantini Filozofskog fakulteta u Rijeci.

Nekvalitetna gradnja čitavog kompleksa na Kampusu uzrokovala je nesreću u kantini Filozofskog fakulteta u Rijeci.

Klizna staklena vrata u riječkom Studentskom kampusu na Trsatu ozlijedila su jednu djevojku. Prema informacijama kojima raspolaže Novi list, incident se dogodio u kantini Filozofskog fakulteta, u kafiću Reful, u srijedu ujutro. Na nesretnu su studenticu pala staklena vrata što vode do terase, koja su navodno čitavo jutro ostavljena zaglavljena. Svjedoci nesretnog događaja kažu da su vrata pala sama od sebe, pogodivši pritom djevojku u rame. Nakon intervencije Hitne pomoći djevojka je imobilizirana i pri svijesti. 

Dinko Jurjević, ravnatelj Studentskog centra koji i upravlja kafićem, naglašava da ovo nije prvi problem sa spornim vratima.

– Problema je s tim vratima već bilo, a sve je to odraz loše gradnje objekata u Kampusu, gdje ima i projektantskih i izvođačkih grešaka. – rekao je Jurjević za Novi list.

Prema informacijama kojima raspolaže Jurjević, nije u pitanju studentica već zaposlenica Akademije primijenjenih umjetnosti.

Riječki je kampus već dugo vremena problematična točka Sveučilišta u Rijeci. Pod naletima bure koja je specifična i učestala za ovo područje do sada je stradalo već nekoliko fasada i krovova. Iz istog se razloga u većini slučajeva i odgađaju predavanja. Razlog je tomu jednostavan – studenti u takvim vremenskim uvjetima nisu sigurni u predavaonama.

FOTO: STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U RIJECI