LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pomoć u virtualnom obrazovanju

Studentice Učiteljskog fakulteta pokrenule projekt Online zadaću napiši, jedinicu izbriši

Oblik odgojne potpore i obrazovne pomoći za vrijeme nastave na daljinu učenicima razredne nastave nude studentice Učiteljskog fakulteta.

Oblik odgojne potpore i obrazovne pomoći za vrijeme nastave na daljinu učenicima razredne nastave nude studentice Učiteljskog fakulteta.

Marijana Bukvić, Mihaela Tepšić i Helena Kovač, studentice Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, pokrenule su projekt pod nazivom Online zadaću napiši, jedinicu izbriši, čiji je koncept nastao za vrijeme prethodnog djelovanja Studentskog zbora. Cilj im je pomoći učenicima razredne nastave koji imaju poteškoće s usvajanjem nastavnog sadržaja koji se emitira na TV-u. 

– Ujedno je to i pomoć roditeljima koji sa svojom djecom borave u samoizolaciji. Ovo je oblik odgojne potpore i obrazovne pomoći. – navodi Učiteljski fakultet na svojim stranicama.

Učiteljski fakultet također ističe da je projekt poslan svim osnovnim školama u Gradu Zagrebu, kao i Ministarstvu znanosti i obrazovanja.
– Uključenošću škola u naš projekt pomogli bismo učenicima, njihovim roditeljima i učiteljima u jedinstvenom cilju pružanja kvalitetnog odgojno-obrazovnog sustava. Također, u ovaj su projekt uključeni studenti u okviru dvaju kolegija – Volontiranje 1 i 2 te Volontiranje u obrazovanju 2. – istaknuto je.
Roditelji koji su zainteresirani za projekt mogu se javiti na e-mail adresu zadacunapisi.jedinicuizbrisi@gmail.com.
FOTO: PIXABAY