LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Srudenti i gastronomija

Studentice talijanistike u Rijeci osvojile kulinarsku nagradu

Studentice su osvojile žiri jelima i prezentacijom, zbog čega su zasluženo dobile nagradu.

Studentice su osvojile žiri jelima i prezentacijom, zbog čega su zasluženo dobile nagradu.

Valentina Bolić, Cristina Lubiana i Mikela Klaj, studentice Filozofskog fakulteta u Rijeci, dobile su nagradu na ovogodišnjem Tjednu talijanske kuhinje u svijetu, prenosi Studentski centar Rijeka.

Hrvatske učenice i studentica izborile nastup u Kini na međunarodnom natjecanju iz kineskog jezika


Jela koja su pripremile bila su pasta al pesto genovese, polenta con sugo di spezzatino di vitelo i pavlova del riciclo, s kojima su osvojile žiri.

Srednjoškolci iz Rijeke dobili vlastiti TV i podcast studio vrijedan 40 tisuća eura


Profesori su bili oduševljeni jelma, ali i prezentacijom. Studentice su detaljno opisale pripremu jela, zdravstvene prednosti i povijest regija u kojima se pripremaju.

Studenti, pokažite svoje (ne)zadovoljstvo plakatom na kreativnom studentskom natjecanju


Ovo je bilo šesto izdanje ovog natjecanja, čiji je pokrovitelj Generalni konzulat Republike Italije u Rijeci, a sponzor Talijansko-hrvatska gospodarska komora.
FOTO: PIXABAY