LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Srudenti i gastronomija

Studentice talijanistike u Rijeci osvojile kulinarsku nagradu

Studentice su osvojile žiri jelima i prezentacijom, zbog čega su zasluženo dobile nagradu.

Studentice su osvojile žiri jelima i prezentacijom, zbog čega su zasluženo dobile nagradu.

Valentina Bolić, Cristina Lubiana i Mikela Klaj, studentice Filozofskog fakulteta u Rijeci, dobile su nagradu na ovogodišnjem Tjednu talijanske kuhinje u svijetu, prenosi Studentski centar Rijeka.

Prijavite se na „SUPEUS Case Study” i osvojite nagrade rješavajući stvarne energetske izazove u Hrvatskoj


Jela koja su pripremile bila su pasta al pesto genovese, polenta con sugo di spezzatino di vitelo i pavlova del riciclo, s kojima su osvojile žiri.

Oratorij Marije Pomoćnice otvara prijave za instruktore – pridružite se timu i pomozite učenicima da svladaju gradivo


Profesori su bili oduševljeni jelma, ali i prezentacijom. Studentice su detaljno opisale pripremu jela, zdravstvene prednosti i povijest regija u kojima se pripremaju.

Mladi robotičari iz Kutine idu na europsko natjecanje uz potporu županije


Ovo je bilo šesto izdanje ovog natjecanja, čiji je pokrovitelj Generalni konzulat Republike Italije u Rijeci, a sponzor Talijansko-hrvatska gospodarska komora.
FOTO: PIXABAY