LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pozitivna iskustva

Studenti za buduće studente: PMF i ove godine organizira besplatne pripreme za državnu maturu

Iskustva maturanata isključivo su pozitivna pa je njih čak 50, odnosno više od 80 posto, s peticom ocijenilo prošlogodišnje pripreme.

Iskustva maturanata isključivo su pozitivna pa je njih čak 50, odnosno više od 80 posto, s peticom ocijenilo prošlogodišnje pripreme.

Studentski zbor zagrebačkog Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, u suradnji sa studentima, nastavlja s tradicionalnim održavanjem priprema za nadolazeće ispite državne mature. Maturanti će potpuno besplatno imati priliku prolaziti kroz ispitno gradivo iz Matematike, Biologije, Fizike i Kemije.

Iskustva maturanata isključivo su pozitivna pa je njih čak 50, odnosno više od 80 posto, s peticom ocijenilo prošlogodišnje pripreme. 12 je pripremama dalo ocjenu četiri, a to je ujedno i najmanja dodijeljena ocjena.

Hvala vam što ste izdvojili vrijeme da bi nam olakšali maturu; Hvala vam što ste se potrudili i napravili ovako super, a besplatne i korisne pripreme; Želim se zahvaliti svim predavačima koji su nam približili svako gradivo - samo su neki od pozitivnih komentara koje su ostavljali maturanti.

Unutar svakog predmeta prvotno se uče teorijski dijelovi, a zatim slijedi rješavanje zadataka. Predavanje će se održavati online, gradivo je podijeljeno na logične cjelina, a maturanti prijave mogu poslati putem linkova:

Biologija: https://bit.ly/pripremeBIO
Fizika: https://bit.ly/pripremeFIZ
Kemija: https://bit.ly/pripremeKEM
Matematika: https://bit.ly/pripremeMAT
FOTO: UNSPLASH