LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Turističko-edukativne šetnje

Studenti Veleučilišta u Karlovcu osmislili i vode „Šetnje Zvijezdom”

Pet tematski specifičnih šetnji osmislilo je i vodit će pet grupa studenata Veleučilišta u Karlovcu, polaznika kolegija Turističko vrednovanje kulturne baštine.

Pet tematski specifičnih šetnji osmislilo je i vodit će pet grupa studenata Veleučilišta u Karlovcu, polaznika kolegija Turističko vrednovanje kulturne baštine.

KA-MATRIX – Udruga za društveni razvoj i Veleučilište u Karlovcu u sklopu projekta Znanjem do Zvijezde – primjena društveno korisnog učenja na kulturnom nasljeđu zajednice organiziraju turističko-edukativne Šetnje Zvijezdom. Održat će se u ponedjeljak, 17. prosinca, i utorak, 18. prosinca, a otvorene su za sve zainteresirane. 

Pet tematski specifičnih šetnji osmislilo je i vodit će pet grupa studenata Veleučilišta u Karlovcu, polaznika kolegija Turističko vrednovanje kulturne baštine, koji su sudjelovali u mentorskom programu društveno korisnog učenja pod mentorstvom prof. Sande Kočevar. Šetnje Zvijezdom rezultat su njihova višemjesečnog rada, učenja na praktičnim primjerima i primjene znanja u osmišljavanju i provedbi društveno korisnih aktivnosti. 

Ukupna vrijednost projekta iznosi 763 224,25 kn. Sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda iznosom od 648 740,61 kuna, a preostali iznos sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Organizacija Šetnje Zvijezdom i mentorskog programa društveno korisnog učenja sufinancirana je u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020.

FOTO: PAOLA FRANKOVIĆ / STUDENTSKI.HR