LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Iskoristi svoj glas

Studenti u Puli mogu doznati sve o nadolazećim izborima za Europski parlament

Predstavnici Europskog parlamenta u Hrvatskoj organiziraju predstavljanje rada Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj te mogućnosti stažiranja za studente Sveučilišta u Puli.

Predstavnici Europskog parlamenta u Hrvatskoj organiziraju predstavljanje rada Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj te mogućnosti stažiranja za studente Sveučilišta u Puli.

Europski parlament u Hrvatskoj provodi institucionalnu kampanju #IskoristiSvojGlas s ciljem poticanja građana da se aktivno uključe u nadolazeće izbore za Europski parlament, zakazane za 9. lipnja 2024. godine. Ta važna kampanja usmjerena je na široku javnost kako bi se naglasila važnost građanske participacije u oblikovanju budućnosti Europske unije.

U sklopu kampanje predstavnici Europskog parlamenta u Hrvatskoj organiziraju predstavljanje rada Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj te mogućnosti stažiranja za studente Sveučilišta u Puli. Događaj će se održati u Dvorani Pula, zgradi Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Sveučilišta u Puli 11. travnja s početkom u 12 sati.

Na predstavljanju sudionici će imati priliku saznati više o institucionalnoj kampanji #IskoristiSvojGlas te će biti upoznati s ključnim aktivnostima i projektima Europskog parlamenta u Hrvatskoj. Osim toga, bit će otvoren prostor za interaktivnu raspravu o važnosti građanske participacije u europskim izborima i utjecaju koji Europski parlament ima na svakodnevni život građana.

Temeljni zakoni i regulative koje se donose u Europskom parlamentu imaju utjecaj na različite sfere društva te je stoga važno osvijestiti građane o njihovoj ulozi u oblikovanju politika i smjernica Unije.
 

FOTO: UNSPLASH