LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mladi poduzetnici

Studenti u Osijeku organiziraju Globalni tjedan poduzetništva

Ovogodišnja tema je Poduzetništvo 4. generacije, gdje će posjetitelji imati priliku čuti razne stručne predavače iz području IT sektora.

Ovogodišnja tema je Poduzetništvo 4. generacije, gdje će posjetitelji imati priliku čuti razne stručne predavače iz području IT sektora.

Studentska udruga Poduzetnici bez granica (EWoB) djeluje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. U sklopu svojim aktivnosti već četrnaestu godinu za redom organizira Globalni tjedan poduzetništva (GEW)  koji se ove godine održava 9. i 10. studenog

Službeno otvorenje ovogodišnjeg GEW-a je u utorak, 09. studenog 2021. godine u 13:00 sati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

– Pozivamo mlade, ali i sve zainteresirane da se pridruže rastućem pokretu poduzetnika koji traže nove ideje i bolje načine za razvoj posla – poručuju organizatori. 

Ovogodišnja tema je Poduzetništvo 4. generacije, gdje će posjetitelji imati priliku čuti razne stručne predavače iz području IT sektora. Govorit će o razvoju tehnologije, digitalizaciji, njihovu nastup na hrvatskom i stranom tržištu, te kako su zapravo od malih ideja uspjeli doći do velikih tržišta na kojima sada posluju.

Prvo predavanje s početkom u 13:00 sati održat će Albert Gajšak, 22-godišnji hrvatski inovator i vlasnik tvrtke CircuitMess. Nakon Alberta, posjetitelji će moći poslušati još četiri gosta predavača, a to su: Tea Pakšec (Gideon Brothers), Luka i Marko Krčmar (Livmark), Zorin Radovančević (Escape) i Srđan Kovačević (Orqa).

Prvo predavanje u srijedu, 10. studenog s početkom u 13:00 sati rezervirano je za Nikolu Stolnika (Good Game Global). Osim Nikole, u srijedu će predavanja održati i Goran Kovačević (Infinum), Ines Hajdu (Agrivi), Alen Nađsombat (Smart) te osječka agencija Reroot s kojom ćemo zaključiti ovogodišnji globalni tjedan poduzetništva.

– Više informacija o samom događaju i gostima predavačima potražite na društvenim mrežama udruge EwoB, gdje vam uz sve informacije pripremaju i zanimljiva iznenađenja te vrijedne nagrade – poručuju organizatori.

Sva predavanja su besplatna i otvorena za sve posjetitelje. 

FOTO: PIXABAY