LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tehničko veleučilište u Zagrebu

Studenti TVZ-a na novoj lokaciji s modernim predavaonicama uče o VR-u, grafičkom dizajnu i razvoju igara

Studenti će imati priliku usavršavati se u područjima poput 2D i 3D grafičkog dizajna, dizajna digitalnih proizvoda, razvoja aplikacija, videoigara te 3D modeliranja i animacija.

Studenti će imati priliku usavršavati se u područjima poput 2D i 3D grafičkog dizajna, dizajna digitalnih proizvoda, razvoja aplikacija, videoigara te 3D modeliranja i animacija.

Ove akademske godine,2000 studenata Tehničkog veleučilišta u Zagrebu (TVZ) započelo je studij na novoj lokaciji – obnovljenoj vojnoj ambulanti unutar sveučilišnog kampusa na Borongaju. Ta novouređena zgrada postala je svakodnevna adresa za studente informatičko-računarskog smjera, nudeći suvremeno opremljene predavaonice koje su prilagođene potrebama laboratorijskih vježbi.

Kampus na Borongaju opremljen je multimedijskim dvoranama i računalnom opremom koja podržava najnovije inovativne alate za učenje, uključujući tehnologije proširene (AR) i virtualne stvarnosti (VR). Studenti će imati priliku usavršavati se u područjima poput 2D i 3D grafičkog dizajna, dizajna digitalnih proizvoda, razvoja aplikacija, videoigara te 3D modeliranja i animacija.

Dekanica TVZ-a održala svečani prijem za rukometaše koji se spremaju na europsko prvenstvo u Portugalu



Jedna od ključnih prednosti novog kampusa je okupljanje studenata na jednoj lokaciji, što će im omogućiti bolju suradnju i razmjenu ideja. Nakon godina razjedinjenosti, profesori i nastavnici zajedničkim će snagama raditi na stvaranju poticajne radne atmosfere koja potiče inovativnost i izvrsnost.

I ove se godine održava Zagreb Design Week, ulaz je besplatan


Dekanica prof. dr. sc. Jana Žiljak Gršić izrazila je zadovoljstvo novim prostorom koji zadovoljava visoke standarde kvalitete obrazovanja prema kriterijima Europske unije. U duhu kolegijalnosti i suradnje, koji su temelj TVZ-a, postoji velika želja stvoriti ne samo mjesto za učenje i rad nego i prostor za druženje, koji može biti izvor budućih poslovnih udruženja, uključujući startupe i tvrtke.

Budući IT stručnjaci zasigurno će pamtiti svoje sretno doba studiranja na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, a novi kampus na Borongaju pružit će im potrebne resurse i podršku za razvoj njihovih vještina i ideja.

IZVOR: TEHNIČKO VELEUČILIŠTE U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA