LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fakultet organizacije i informatike

Studenti svih smjerova FOI-ja mogu se prijaviti za BIP u Amsterdamu

Studenti FOI-ja imaju priliku otputovati u Amsterdam na kratku Erasmus+ mobilnost.

Studenti FOI-ja imaju priliku otputovati u Amsterdam na kratku Erasmus+ mobilnost.

Studenti varaždinskog FOI-ja imaju priliku za kratko putovanje u Amsterdam jer njihovo partnersko sveučilište - Amsterdam University of Applied Sciences iz Nizozemske organizira  „Design IT for the better” Erasmus+ BIP.
 

„Treću godinu zaredom, studenti svih smjerova i razina studija imaju mogućnost prijaviti se i sudjelovati u ovom programu koji je kombinacija on-line i on-site nastave u Amsterdamu", stoji u objavi FOI Internationala.


Ove godine devet studenata ima priliku otputovati u Amsterdam, a nastava će se održati u dva oblika: on-line (kod kuće na računalu) od 4. listopada do 3. studenoga 2023., a zatim uživo u Amsterdamu od 5. do 11. studenog. Studenti koji će sudjelovati na Erasmus+, dobit će financijsku potporu za putovanje u iznosu od 70 eura dnevno. Također, na putovanju će dva profesora ići kao pratnja studentima.
 

Prijavljeni studenti će za sudjelovanje biti odabrani temeljem kriterija za rangiranje studenata prijavljenih na Erasmus+ BIP (to su motivacija obrazložena kroz prijavu i intervju, ponderirani prosjek ocjena i poznavanje engleskog jezika)" - stoji u prijavnom obrascu.


Studenti će nakon uspješnog izvršavanja obveza u okviru programa dobiti 3 ECTS-a, koji će im biti upisani u ISVU kao dodatni bodovi izvan obaveznih na studijskom programu.

Prijaviti se možete na poveznici do 23. kolovoza 2023. godine, a više informacija potražite ovdje ili na e-mailu: international@foi.unizg.hr.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA