LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Maraton karijera

Studenti su još jednu godinu zaredom usvojili korisne savjete naših stručnjaka

Peto izdanje Maratona karijera obilježile su Mirela Holy i Gabrijela Kišiček koje su zainteresiranim studentima ispričale sve o svom karijernom putu.

Peto izdanje Maratona karijera obilježile su Mirela Holy i Gabrijela Kišiček koje su zainteresiranim studentima ispričale sve o svom karijernom putu.

Maraton karijera održao se petu godinu na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a svoja iskustva i znanja prenijele su Mirela Holy i Gabrijela Kišiček.

 

Konferenciju je otvorila Mirela Holy te je ukratko predstavila svoj dug i raznolik karijerni put. Ispričala nam je kako ju je oduvijek zanimala umjetnost te kako od malih nogu pokazuje svoju posebnost i ponosi se njome. Za sebe kaže da je introvertna osoba te hladnije naravi, no publika se ne bi složila s time, kako se kroz cijelo predavanje čuo smijeh iz publike koja je bila oduševljena njenim pričama. Mirela Holy opisala nam je i kako je biti političarka u Hrvatskoj te zainteresirala publiku navodeći razloge radi kojih politika više nije dio njenog života. Ona sada radi na Vernu kao profesorica te smatra kako joj je ovo najljepši dio života.

 

Gabrijela Kišiček održala je svoj govor poslije Mirele Holy. Publici se veoma svidjela njena predanost poslu te savjeti koje je udijelila o razvoju karijere te važnosti učenja kroz život. Sama za sebe navodi kako je ekstrovert po prirodi te na otvoren način priča o svom putu ka uspjehu. Trenutno radi dva posla, odnosno jedan dio dana provodi kao profesorica na Filozofskom fakultetu dok je drugi dio dana na Novoj TV gdje radi kao komunikacijska stručnjakinja te olakšava našim novinarima vođenje vijesti i javljanja uživo. Pokazala nam je kako je u redu ako ne znamo što bi voljeli raditi s osamnaest godina te koliko je važno neprestano učiti od drugih osoba koje imaju veća znanja u području koje nas zanima.

 

Ovaj projekt održan je u organizaciji Centra za razvoj mladih. Sponzori koju su podržali ovaj događaj su Domino's pizza, Vinarija Čobanković, Nivea te Cvjećarna Flowermarket Biorine.

– Ovim putem želimo reći jedno veliko hvala svima koji su sudjelovali u organizaciji projekta, predavačicama koje su nas jednostavno oduševile svojom jedinstvenošću te našim dragim sponzorima koji su upotpunili ovaj događaj! Vjerujemo kako smo studentima donijeli još jedno veliko iskustvo te se veselimo ponovnom druženju iduće godine. – poručili su organizatori. 

FOTO: CERM