LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Studenti se u domove mogu preseliti i tijekom vikenda; potrebna prethodna najava

Iz Studentskog centra u Zagrebu obavijestili su o povratku u studentske domove i plaćanju stanarine tijekom svibnja. Ponovno useljenje moguće je i tijekom vikenda uz prethodnu najavu.

Iz Studentskog centra u Zagrebu obavijestili su o povratku u studentske domove i plaćanju stanarine tijekom svibnja. Ponovno useljenje moguće je i tijekom vikenda uz prethodnu najavu.

Prije nekoliko dana studenti su obaviješteni o proceduri povratka u studentske domove, a prije dva dana izdan je nalog za demobilizaciju Studentskog naselja Cvjetno naselje pa se studenti svih domova, uključujući studente s Cvjetnog, uskoro mogu vratiti u svoje sobe. Ovo, naravno, ne vrijedi za studente koji su prije pandemije bili smješteni u 1, 2. i 3. paviljon jer će oni biti smješteni u druge slobodne sobe s obzirom na to da su ti paviljoni još mobilizirani.
– Studenti koji se žele preseliti tijekom vikenda trebaju se na vrijeme najaviti upravitelju studentskoga doma i omogućit će im se preseljenje subotom od 8:00 do 14:00 sati. – odgovorili su iz SC-a Domskom odboru Studentskog doma Cvjetno naselje.

 


Vezano: Demobilizira se pet paviljona Studentskog naselja „Cvjetno naselje”


Osim toga, studenti su na stranici Studentskog centra obaviješteni o plaćanju stanarine za svibanj:
  • studenti koji su useljeni u studentske domove i fizički se tamo nalaze plaćaju redovitu cijenu smještaja, sukladno kategoriji smještaja koju koriste;
  • studenti koji su useljeni u studentske domove Stjepan Radić, Cvjetno naselje i Dr. Ante Starčević: I – V. kategorija, a fizički su odsutni, plaćaju mjesečni paušalni iznos od 100 kn;
  • studenti koji su useljeni u Studentski dom Lašćina: VI. i VII. kategorija, a fizički su odsutni, plaćaju mjesečni paušalni iznos od 50 kn;
  • studenti koji se vode kao stanari u Studentskom domu Cvjetno naselje, u paviljonima 1, 2 i 3 zbog nemogućnosti korištenja smještaja u navedenim kapacitetima, ne plaćaju stanarinu niti paušal za smještaj u studentskome domu.
Onima koji su u pretplati stanarine pretplaćeni iznos koristit će se za plaćanje budućih stanarina, do dana iseljenja iz studentskog doma.
FOTO: STUDENTSKI.HR