LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Rezultati ankete

Studenti se izjasnili tko su najbolji nastavnik i nastavnica Veleučilišta u Šibeniku

Veleučilište u Šibeniku objavilo je kratke rezultate ankete kojima se planira podići kvaliteta nastave.

Veleučilište u Šibeniku objavilo je kratke rezultate ankete kojima se planira podići kvaliteta nastave.

Veleučilište u Šibeniku anketiralo je svoje studente u zimskom i ljetnom semestru akademske godine 2019/20, čime su prikupljali informacije u svrhu podizanja kvalitete nastave.

U akademskoj godini 2019/20. ukupna prosječna ocjena Veleučilišta iznosi 4,52. Među studijskim je programima najvišu prosječnu ocjenu ostvario specijalistički diplomski stručni studij Upravni studij. Zatim redom slijede: specijalistički diplomski stručni studij Menadžment s ocjenom 4,60, preddiplomski stručni studij Promet s ocjenom 4,51, preddiplomski stručni studij TM/IM s ocjenom 4,48, preddiplomski stručni studij Upravni studij s ocjenom 4,46, a na posljednjem je mjestu preddiplomski stručni studij Poslovna informatika s ocjenom 4,25.

Studenti su sudjelovanjem u anketi doprinijeli i odabiru najboljeg nastavnika Veleučilišta, a najveću su ocjenu dali vanjskom suradniku, predavaču mr. sc. Krešimiru Nimcu koji je dobio ocjenu 5,00 od 16 studenata koji su ga ocijenili, dok je kao najbolja nastavnica izabrana Ana Perišić, univ. spec. oec. i v. pred, koja je dobila prosječnu ocjenu 4,91 među 93 glasa.

Detaljnije informacije možete pronaći na poveznici.
FOTO: PIXABAY