LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Pravna klinika”

Studenti s prava besplatno pružaju pravnu pomoć građanima u sklopu „Pravne klinike”

Ovaj projekt važna je inicijativa koja studentima omogućuje praktično iskustvo, dok istovremeno pruža značajnu pomoć građanima.

Ovaj projekt važna je inicijativa koja studentima omogućuje praktično iskustvo, dok istovremeno pruža značajnu pomoć građanima.

U srijedu, 23. listopada 2024. godine, studenti Pravnog fakulteta u Zagrebu posjetit će Koprivnicu u sklopu projekta Pravne klinike. Taj projekt omogućuje građanima besplatnu pravnu pomoć, a studenti će dežurati u Gradskoj vijećnici na Zrinskom trgu od 10 do 13 sati.

Studenti dijelili besplatne pravne savjete u Čakovcu, građani pokazali veliki interes


Svi zainteresirani građani mogu doći po pravne savjete, a potrebno je ponijeti fotokopiju osobne iskaznice i svu relevantnu dokumentaciju vezanu uz pravni problem s kojim se suočavaju. Pravna klinika prvenstveno pruža pravne savjete, ali studenti također mogu pomoći u sastavljanju različitih pismena i podnesaka u upravnim i drugim postupcima.

Studenti prava se pobunili protiv dvostruke školarine, dekan odgovorio: „Svakodnevno obavljamo povrate"


Studenti koji sudjeluju u projektu samostalno ili u timovima obrađuju slučajeve, a u radu im po potrebi pomažu akademski mentori – suradnici, znanstveni asistenti i profesori s Pravnog fakulteta. Taj projekt važna je inicijativa koja studentima omogućuje praktično iskustvo, dok istovremeno pruža značajnu pomoć građanima.

IZVOR: GRAD KOPRIVNICA
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA