LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Split

Studenti, pronađite stan ili cimera uz pomoć oglasnika SC-a Split!

Internetska stranica www.oglasnik.scst.hr velika je pomoć i studentima koji traže stan ili cimera, ali i najmodavcima koji izdaju svoj stan u najam.

Internetska stranica www.oglasnik.scst.hr velika je pomoć i studentima koji traže stan ili cimera, ali i najmodavcima koji izdaju svoj stan u najam.

Sveučilište u Splitu u ekspanziji je i na njemu studira nešto više od 18.000 studenata. Studentski domovi Bruno Bušić, dr. Franjo Tuđman te Hostel Spinut nude malo više od 1.200 kreveta studentima, što je nedovoljno na ukupan broj studenata pa gotovo 1.200 studenata svake godine ostane bez smještaja u domu. Jedno je rješenje potraga za privatnim smještajem, a to u Splitu kao atraktivnoj turističkoj destinaciji i nije laka zadaća.

Na internetskom oglasniku stanova Studentskog centra Split najmodavci mogu besplatno oglasiti stan koji nude u najam bez potrebe plaćanja agencijske provizije. Oglas kreiraju u par klikova uz samostalno određivanje cijene te mogućnost dodavanja fotografija stana. S druge strane student preko internetskog oglasnika uz upotrebu filtera može jednostavno pronaći stan u željenom kvartu i po odgovarajućoj cijeni, također zaobilazeći agencijsku proviziju. Ako ste već pronašli stan, ali nemate cimera ili cimericu i za vas je ovaj oglasnik idealno rješenje!

Studentski centar Split poziva najmodavce da oglase svoje stanove na njihovom oglasniku i na taj način olakšaju život i sebi i studentima.
 

FOTO: STUDENTSKI CENTAR SPLIT