LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
EUROPSKO STUDENTSKO UDRUŽENJE

Studenti pozvani na prijavu u europsku bazu stručnjaka za osiguravanje kvalitete

Studentska baza stručnjaka za osiguravanje kvalitete osnovana je s ciljem promicanja angažmana studenata u osiguravanju kvalitete i doprinosa poboljšavanju pružanja visokog obrazovanja na području Europe.

Studentska baza stručnjaka za osiguravanje kvalitete osnovana je s ciljem promicanja angažmana studenata u osiguravanju kvalitete i doprinosa poboljšavanju pružanja visokog obrazovanja na području Europe.

Europsko studentsko udruženje (ESU) poziva studente na prijavu u bazu stručnjaka za osiguravanje kvalitete (ESU QU Pool) za akademsku godinu 2024./2025. Ta inicijativa omogućuje studentima aktivno sudjelovanje u evaluaciji i unaprjeđenju kvalitete visokog obrazovanja na europskoj razini.
 

Studentska baza stručnjaka za osiguravanje kvalitete osnovana je s ciljem promicanja angažmana studenata u osiguravanju kvalitete i doprinosa poboljšavanju pružanja visokog obrazovanja na području Europe. Kao neke od prednosti članstva navode učenje o europskom visokom obrazovanju, mogućnost sudjelovanja u upravljačkim tijelima za osiguranje kvalitete, mogućnosti umrežavanja s drugim ljudima zainteresiranima za temu osiguranja kvalitete, prilike za razvoj prenosivih vještina, kao što su komunikacijske vještine, vršnjačko ocjenjivanje itd.

Jedno hrvatsko sveučilište ponovno među top 500 na svjetskoj listi!


 

Članovi baze stručnjaka imat će priliku sudjelovati u evaluacijskim panelima, doprinositi razvoju politika osiguravanja kvalitete te se profesionalno razvijati u tom području. Prijave su otvorene do 28. svibnja, preko online obrasca. Za prijavu će vam biti potreban recentan životopis u Europass formatu, potvrda o studiranju ili nedavnoj diplomi te video od tri minute, u kojem ćete predstaviti sebe i vašu motivaciju da se pridružite ESU QA Poolu.

Sudjelujte u javnom savjetovanju pravilnika o kriterijima visokog obrazovanja


 

Za više informacija posjetite službenu stranicu ESU-a.

Umjesto fakulteta, izabrao ovce: „Sad imam sve“


IZVOR: AZVO
FOTO: ESU, ILUSTRACIJA