LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PROJEKT STUDENTSKOG ZBORA

Studenti na Muzičkoj akademiji dobili novu čajnu kuhinju

Kuhinja je opremljena mikrovalnom pećnicom, električnim kuhalom, tanjurima, zdjelicama te priborom za jelo i pranje suđa.

Kuhinja je opremljena mikrovalnom pećnicom, električnim kuhalom, tanjurima, zdjelicama te priborom za jelo i pranje suđa.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu predstavio je novi projekt, čajnu kuhinju koja je od 7. svibnja 2024. godine dostupna studentima na petom katu Muzičke akademije u Zagrebu. U ovom prostoru studenti mogu pripremiti kavu ili čaj, podgrijati hranu koju su ponijeli sa sobom te posuditi pribor za jelo ako su ga slučajno zaboravili.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Studentski zbor MA (@muzasz)


Kuhinja je opremljena mikrovalnom pećnicom, električnim kuhalom, tanjurima, zdjelicama te priborom za jelo i pranje suđa. Studentski zbor poziva sve studente da koriste ovaj prostor odgovorno i pridržavaju se pravila koja su postavljena u kuhinji.

Ova inicijativa ima za cilj olakšati svakodnevni život studenata i omogućiti im pripremu obroka i pića na jednostavan i praktičan način. Uz podršku Studentskog zbora, čajna kuhinja postaje novi korisnički prostor koji će doprinijeti boljem studentskom iskustvu na fakultetu.
FOTO: INSTAGRAM, KUHINJA MUZIČKA AKADEMIJA