LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poželjne su online aktivnosti

Studenti mogu predložiti aktivnosti koje će se provesti u Europskom tjednu održivog razvoja

Prijave se mogu slati do 6. rujna 2020. godine, a preporuka je da se šalju prijave za one aktivnosti koje se mogu provoditi online.

Prijave se mogu slati do 6. rujna 2020. godine, a preporuka je da se šalju prijave za one aktivnosti koje se mogu provoditi online.

Sveučilište u Splitu priključuje se obilježavanju Europskog tjedna održivog razvoja od 20. do 26. rujna, pa poziva zainteresirane djelatnike i studente da predlože aktivnosti koje bi se realizirale u skladu s ciljevima održivog razvoja.

Europski tjedan održivog razvoja usmjeren je na događaje i aktivnosti povezane s Globalnim ciljevima održivog razvoja u svrhu promoviranja i bolje vidljivosti, kako stoji na stranici Sveučilišta. Više o ciljevima održivog razvoja može se vidjeti ovdje. Aktivnosti mogu biti različitog oblika i različitih tema – od radionica, interaktivnih predavanja, predstavljanja projekata i rezultata, panel-diskusija do blogova, vlogova, primjera projekata održivosti u vlastitu domu, održivih umjetničkih projekata i slično.

Zbog trenutne situacije s koronavirusom preporučljivo je da se predlažu aktivnosti za provedbu u online obliku, što možete učiniti na poveznici, a prijave se dostavljaju zajedno s opisom aktivnosti do 6. rujna 2020. godine. Za sva pitanja i informacije možete se obratiti koordinatorici Europskog tjedna održivog razvoja na Sveučilištu u Splitu Marini Meić na mail: marina.meic@unist.hr.
FOTO: PIXABAY