LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
KOLOKVIRAJ LJUBAV

Studenti komunikologije organiziraju božićni sajam i prikupljaju donacije koje se dodjeljuju studentima u potrebi

Kako stoji na stranicama Sveučilišta u Zagrebu, bižićni sajam će se ove godine održati od 12. do 15. prosinca i obilježiti 15 godina djelovanja.

Kako stoji na stranicama Sveučilišta u Zagrebu, bižićni sajam će se ove godine održati od 12. do 15. prosinca i obilježiti 15 godina djelovanja.

Humanitarni božićni sajam „Kolokviraj ljubav” u organizaciji Udruge studenata komunikologije „Agenda” širi blagdanski duh na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj već dugi niz godina, a poruka zajedništva u ove (pred)blagdanske dane poslat će se i ove godine.

Kako stoji na stranicama Sveučilišta u Zagrebu, bižićni sajam će se ove godine održati od 12. do 15. prosinca i obilježiti 15 godina djelovanja. Druženjem studenata i ostalih zainteresiranih u četiri dana organizirane su razne humanitarne aktivnosti, a prikupljeni novac bit će doniran studentici ili studentu u potrebi s Fakulteta hrvatskih studija.

Aktivnosti uključuju prodaju kolača, kuhanoga vina i ostalih zimskih napitaka, a bit će i malo natjecanja u raznim zanimljivim i neobičnim igrama poput „wine-ponga”, organiziranje buvljaka, foto-kutka ili „face-paintinga”,

Svi željni znanja, ili barem pokazivanja istog, moći će sudjelovati i u božićnom kvizu u organizaciji Društva studenata kroatologije „Cassius”, a novost za ovu godinu je kutak za karaoke i grupno gledanje Svjetskoga nogometnog prvenstva.

Cilj koji stoji iza projekta je poticanje zajedništva i druženje studenata te poticanje spremnosti i želje za pomaganjem. Organizatori su zadovoljni jer je sajam svake godine sve uspješniji, a bilježe i sve veći odaziv koji dovodi do toga da se iz godine u godinu obaraju rekordi u vezi prikupljenih donacija.

Projekt se simbolično zove „Kolokviraj ljubav”, a u njegovoj organizaciji sudjeluje više desetaka članica i članova Udruge studenata komunikologije „Agenda”. Sve aktivnosti se odvijaju uz podršku Fakulteta hrvatskih studija i Studentskog zbora Fakulteta hrvatskih studija. Tako se i samoj humanitarnoj akciji, osim studenata, svake godine priključi i veliki broj profesora sa svih fakulteta Znanstveno-učilišnog kampusa Borongaj, ali i cijeloga Sveučilišta u Zagrebu.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA