LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fakultet organizacije i informatike

Studenti iz Varaždina sudjelovali u prestižnoj ljetnoj školi na ovom beogradskom fakultetu

Ovakve inicijative dodatno jačaju suradnju između fakulteta i promiču razmjenu znanja i iskustava među studentima.

Ovakve inicijative dodatno jačaju suradnju između fakulteta i promiču razmjenu znanja i iskustava među studentima.

Ove godine Ljetna škola na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu (FON) bila je posvećena temi Sustainable practices in the financial industry, okupivši stručnjake i studente iz različitih dijelova regije. Šestero studenata s Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu (FOI) sudjelovalo je u toj prestižnoj školi, usvajajući najnovija znanja i trendove iz područja održivog poslovanja.

Sudionici s FOI-ja bili su Paula Zadravec i Patrik Klarić (prijediplomski studij Informacijski i poslovni sustavi), Antonija Munjeković, Ivan Šešić i Lara Štefek (prijediplomski studij Ekonomika poduzetništva) i Tea Kučadi (diplomski studij Ekonomika poduzetništva), a pratile su ih nastavnice Jelena Gusić Munđar, mag. math., i Tena Jagačić, mag. oec., koje su također održale predavanja, pružajući dodatnu vrijednost programu.

FOI organizira 35. međunarodnu znanstvenu konferenciju CECIIS 2024



Teme obrađene tijekom Ljetne škole bile su fokusirane na održivo poslovanje, održivo financiranje, upotrebu statističkih metoda u poslovanju i prezentacijske vještine i vještine rješavanja problema. Predavanja su držali eminentni stručnjaci iz područja financija i održivog poslovanja, omogućujući studentima stjecanje suvremenih znanja i uvida u najnovije trendove u industriji.

Nakon uspjeha u Americi, Hrvatska se priprema za 13. Studentski međunarodni simpozij


Organizaciju sudjelovanja FOI-ja koordinirao je Ured za međunarodnu suradnju, dok je Centar za podršku studentima i razvoj karijera pokrio troškove kotizacije za studente.

Sudjelovanje u Ljetnoj školi pružilo je studentima neprocjenjivo iskustvo i priliku za umrežavanje s kolegama i stručnjacima iz cijele Europe.

IZVOR: INSTAGRAM / FAKULTET ORGANIZACIJE I INFORMATIKE
FOTO: INSTAGRAM / FAKULTET ORGANIZACIJE I INFORMATIKE