LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Krađa na putovanju

Studenti iz Srbije pokradeni u Rimu: Dio studenata ostao bez putovnice i ručne prtljage

Krađa se dogodila posljednjeg dana putovanja, za vrijeme dok su studenti slobodno vrijeme provodili u centru Rima.

Krađa se dogodila posljednjeg dana putovanja, za vrijeme dok su studenti slobodno vrijeme provodili u centru Rima.

Tijekom izleta u Rimu, studente Fakulteta političkih nauka iz Beograda dočekalo je neugodno iznenađenje. Kako javlja Telegraf.rs, studenti su posljednji dan putovanja odlučili provesti u centru Rima, a po povratku, u autobusu nisu zatekli ručnu prtljagu i osobne stvari. Da stvar bude gore, nekolicini studenata ukradena je putovnica.

Bili smo na proputovanju po Rimu, spakirali smo stvari u buseve i imali smo slobodan dan u centru grada. Kada smo se vratili u autobus  uvidjeli smo da nam je ukradena ručna prtljaga. Među stvarima, na svu sreću, nije bilo previše novca jer je to bio posljednji dan i studenti su uglavnom sve potrošili. Najveći problem je bio što su zajedno sa stvarima ukradene u putovnice petoro studenata te se oni nisu mogli vratiti s nama, kako je prvotno bilo planirano - rekao je predsjednik studentskog parlamenta, Miroslav Dešić, za Telegraf.rs.

Na sreću, zahvaljujući brzoj reakciji Veleposlanstva Republike Srbije, studentima je vrlo brzo omogućen povratak u Srbiju. Tamošnja policija obaviještena je o događaju, ali počinitelji još uvijek nisu poznati.
FOTO: PIXABAY