LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Summer Business Academy 2024”

Studenti iz devet zemalja unaprijedili znanje u analizi podataka i održivim rješenjima u Dubrovniku

Kroz predavanja i radionice sudionici su se upoznali s praktičnim alatima i tehnikama, čime su unaprijedili svoje sposobnosti u analizi podataka i razvoju održivih rješenja.

Kroz predavanja i radionice sudionici su se upoznali s praktičnim alatima i tehnikama, čime su unaprijedili svoje sposobnosti u analizi podataka i razvoju održivih rješenja.

Od 30. lipnja do 5. srpnja 2024. godine, Dubrovnik je bio domaćin treće ljetne poslovne akademije – Summer Business Academy 2024  Data Analytics, Innovations and Sustainability, događaja koji su zajednički organizirali Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilište u Dubrovniku.

Od početka svoje egzistencije, Summer Business Academy zabilježila je konstantan rast interesa polaznika kako iz Hrvatske tako i iz inozemstva, pružajući im priliku za stjecanje znanja o aktualnim izazovima suvremenog poslovnog svijeta. Ove je godine u programu sudjelovalo rekordnih 65 studenata ekonomije iz devet zemalja, uključujući Hrvatsku, Bugarsku, Slovačku, Češku, Njemačku, Poljsku, Irsku, Veliku Britaniju i Sjedinjene Američke Države. Sudionici su imali priliku steći neprocjenjive uvide od profesora i stručnjaka na teme iz područja analize podataka, novih inovacija i izazova održivosti.

Pridruži se vodećem doktorskom studiju digitalne ekonomije u Hrvatskoj!



Program je bio osmišljen kako bi studentima pružio najnovija znanja i vještine potrebne za uspjeh u današnjem poslovnom svijetu. Kroz predavanja i radionice sudionici su se upoznali s praktičnim alatima i tehnikama, čime su unaprijedili svoje sposobnosti u analizi podataka i razvoju održivih rješenja. Tijekom tjedan dana polaznicima su znanja iz tih područja prenosili sveučilišni profesori i stručnjaci iz Hrvatske, Europe i SAD-a.

120 mladih iz Hrvatske, BiH, Srbije te Ukrajine osposobljava se na ljetnoj školi Crvenog križa


Osim akademskih aktivnosti, tjedan je bio ispunjen brojnim društvenim događanjima i aktivnostima na otvorenom. Sudionici su se družili sportskim aktivnostima, posjetima plažama, pub-kvizovima i istraživanjem povijesne jezgre Dubrovnika. To je bila jedinstvena prilika za stvaranje novih prijateljstava i umrežavanje s kolegama iz različitih dijelova svijeta, a organizatori već planiraju iduću ljetnu poslovnu akademiju, koja će se ponovno održati u Dubrovniku.
 

IZVOR: EKONOMSKI FAKULTET U ZAGREBU
FOTO: SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU