LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Blagdanska akcija humanitarnog karaktera

Studenti biotehnologije predstavljaju Kuglice dobrih želja

Volonteri i studenti s različitih riječkih fakulteta pomoći će vam da izradite kuglicu u koju ćete staviti svoju posebnu i jedinstvenu želju.

Volonteri i studenti s različitih riječkih fakulteta pomoći će vam da izradite kuglicu u koju ćete staviti svoju posebnu i jedinstvenu želju.

Riječki studenti dodat će ovogodišnjem adventu hvalevrijednu humanitarnu notu. Udruga studenata biotehnologije (UsbRi) pod pokroviteljstvom grada Rijeke organizira akciju Rijeka dobrih želja. Akcija humanitarnog karaktera sastojat će se od Kuglica dobrih želja i Lampiona dobrih želja.

Projekt Kuglice dobrih želja održat će se 1. i 2. prosinca u blagdanskoj kućici ispred pošte na Korzu. Tamo ćete od 9 sati ujutro moći kupiti praznu kuglicu po cijeni od 20 kuna. Sav prihod od prodaje kuglica donirat će se Centru za autizam. Volonteri i studenti s različitih riječkih fakulteta pomoći će vam da izradite kuglicu u koju ćete staviti svoju posebnu i jedinstvenu želju. Na kraju dana sve će kuglice završiti na božićnom drvcu u središtu grada koje će na taj način poprimiti posebni blagdanski izgled.

PHOTO: Facebook/UsbRi

Studenti biotehnologije za posjetitelje su osigurali 300 kuglica. Druga je akcija koju su pripremili puštanje lampiona, a održat će se 16. prosinca na području terminala Molo Longo. Lampioni će se za 20 kuna moći kupiti na štandu na riječkom Korzu te podignuti na terminalu. Zamolili su i građane koji posjeduju račun za neku od popularnih društvenih mreža da se uključe u širenje ove priče. Potrebno je slikati vaše kuglice i lampione te koristiti hashtag #rijekadobrihželja u opisu. 

Pridružite se studentima, uljepšajte sebi i drugima blagdansko ozračje, te ono najvažnije, pomognite potrebitima. 

FOTO: FACEBOOK