LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski rad

Student servisi apeliraju: ne dolazite osobno po ugovore

Iz student servisa mole studente da ugovore preuzimanju online, a da poslovnice posjećuju samo ako je to doista nužno. Prenosimo obavijesti studentskih centara u Zagrebu, Splitu i Osijeku.

Iz student servisa mole studente da ugovore preuzimanju online, a da poslovnice posjećuju samo ako je to doista nužno. Prenosimo obavijesti studentskih centara u Zagrebu, Splitu i Osijeku.

Zbog epidemiološke situacije povezane s koronavirusom i student servisi su promijenili, odnosno skratili svoje radno vrijeme. Premda su uglavnom još otvoreni, apeliraju na studente da ne dolaze osobno po ugovore ako to nije nužno. 

U nastavku prenosimo obavijesti SC-a Zagreb, SC-a Split i SC-a Osijek.

Zagreb

– Ugovor o obavljanju studentskih poslova možete podići online te vas molimo da to i koristite, pa nema potrebe za osobnim dolaskom u Student servis. Studentski ugovor koji su potpisale sve tri strane (naručitelj, posrednik i izvoditelj) i pravilno ispunjen original Ugovora o obavljanju studentskih poslova možete vratiti poštom, e-mailom ili drugom dostavom. – navedeno je na stranici Studentskog centra Zagreb.

Za nužne slučajeve poslovnica je otvorena radnim danom od 7:30 do 14:30.

Vezano: Jučer zatvorila podružnica Student servisa


Split

Student servis radi do 10. travnja od 8:00 do 13:00. A na službenoj je stranici objavljeno:

– Ugovori se mogu predizati preko web-servisa. Ako postoji prepreka za izdavanje putem weba, možete nam se obratiti na e-mail studentservis@scst.hr ili na broj telefona 021-347-434. Za izradu računa poslodavac može ugovor skenirati i poslati na prethodno navedeni e-mail, a na njega će dobiti i račun. Originale ugovora naknadno je obavezno poslati poštom na adresu Studentski centar u Splitu, Cvite Fiskovića 3, 21 000 Split.

Osijek

– Zbog trenutnog stanja i pandemije koronavirusa naš sustav prilagodili smo poslovanju bez socijalnog i fizičkog kontakta i ne postoji potreba za vašim osobnim dolaskom u studentski servis. Dođite samo za nužne i neophodne slučajeve uz pridržavanje svih mjera koje su propisane. Sve ostalo se treba obavljati online, elektroničkom poštom ili telefonom. 
FOTO: PIXABAY