LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Incident u Umagu

Student se penjao na napuhanac u moru pa ga zaposlenik izudarao veslom po glavi

20-godišnji student iz Zagreba tijekom noćnog kupanja popeo se na napuhanac u moru. Zbog toga ga je zaposlenik aquaparka u čijem je vlasništvu napuhanac udario veslom u glavu.

20-godišnji student iz Zagreba tijekom noćnog kupanja popeo se na napuhanac u moru. Zbog toga ga je zaposlenik aquaparka u čijem je vlasništvu napuhanac udario veslom u glavu.

Matej Markovinović, 20-godišnji student novinarstva iz Zagreba, teže je ozlijeđen u incidentu koji se dogodio u Aquaparku Zambratija kod Umaga, piše Glas Istre
– Sve je počelo u večernjim satima kada smo moja dva prijatelja i ja odlučili otići na noćno kupanje na plažu u Zambratiji. Ugledavši u moru navedeni aquapark, koji je zapravo ništa drugo osim jednog tobogana i platforme na napuhavanje, otišli smo se popeti na njega, ne znajući da je, očito, vrijedan kao suho zlato te da ću zbog toga skoro poginuti. Čim sam se popeo na njega, djelatnik aquaparka doplivao je na surferskoj dasci i veslom te se derao da siđem te mi je uputio još niz psovki koji nimalo ne priliče nekom tko radi u srcu turističke sezone i to posao u kojem su glavni klijenti djeca. Budući da nisam htio ikakve probleme, sišao sam s te platforme, pa je on doplivao do mene i mojih prijatelja i nastavio s vrijeđanjem i prijetnjama da će nas prebiti. U jednom je trenutku zamahnuo veslom, pri čemu sam ja digao ruku u znak obrane, no potom se zaustavio, a ja sam okrenuo glavu kako bih se vratio na plažu i tad sam osjetio teški udarac od kojeg sam skoro pao u nesvijest – opisao je Markovinović za Glas Istre. 
Naime, 20-godišnji student popeo se na napuhanac u moru tijekom noćnog kupanja, a zbog toga ga je djelatnik tamošnjeg Aquaparka verbalno i fizički napao te ga udario veslom u glavu. Uslijed udarca, Matej Markovinović zadobio je tešku ozljedu. 

Nakon napada, student je završio na Hitnoj gdje mu je zadobivena ozljeda zašivena s četiri šava. Cijeli incident opisao je i policijskim službenicima koji tragaju za djelatnikom Aquaparka

FOTO: PIXABAY