LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti na kvizu

Student medicine ispao iz Milijunaša zbog pitanja o filmu, biste li vi znali odgovor?

U odličnom nastupu student medicine osvojio je 32 000 kuna.

U odličnom nastupu student medicine osvojio je 32 000 kuna.

U jučerašnjoj emisiji Milijunaša nastupio je i student medicine Leo Košuta. U odličnom nastupu osvojio je 32 000 kn, a skoro bi osvojio i 64 000 kuna da nije slučajno netočno odgovorio na pitanje na koje je znao odgovor. 

Svoj prvi joker Leo je iskoristio na sedmom pitanju o književnom djelu u kojem su dvije zemlje zaratile zbog načina otvaranja tvrdo kuhanog jajeta. Točan odgovor bio je Guliverova putovanja.

Na devetom pitanju, o tome u kojem su današnjem gradu rođeni rimski carevi Valentinijan I. i Valent Flavije, Leo je zatražio pomoć znalaca. Odabrao je Josipa koji je ponudio i točan odgovor, a to su Vinkovci.

Jokera je iskoristio i za trik-pitanje o Marxu, Engelsu, Lenjinu i Staljinu. Naime, pitanje je glasilo Tko je izjavio da odbija biti član bilo kojeg kluba koji bi njega želio za člana?

Ponuđeni odgovori bili su Marx, Engels, Lenjin i Staljin. No, pitanje se nije odnosilo na njih, već na Groucha Marxa koji je igrao tenis i u jednom je trenutku izjavio da odbija biti član bilo kojeg kluba koji bi njega želio za člana. 

Leo je uz pomoć jokera zovi odgovorio točno, a nakon toga je slijedilo pitanje za 64 000 kuna. Pitanje je bilo Koji lik Danielu Day-Lewisu nije donio Oscara?

Ponuđeni odgovori bili su američki predsjednik, pohlepni naftaš, vođa bande i irski slikar. 

Iako je Leo znao da se radi o vođi bande jer je nekoliko puta to spomenuo kad je razmišljao o točnom odgovoru, slučajno je rekao da je točan odgovor irski slikar i tako ispao iz Milijunaša.
FOTO: SCREENSHOT / HRT