LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijski klub

„Student investitor”: poznata imena i aktualne teme iz automobilske industrije na EFZG-u

Stručnjaci iz područja financija, ekonomije i investiranja održat će predavanja i panel-rasprave na aktualne teme, poput trenutnih trendova u automobilskoj industriji te strategija upravljanja investicijskim portfeljem.

Stručnjaci iz područja financija, ekonomije i investiranja održat će predavanja i panel-rasprave na aktualne teme, poput trenutnih trendova u automobilskoj industriji te strategija upravljanja investicijskim portfeljem.

Studentska udruga Financijski klub i ove godine organizira projekt Student investitor, najstariji projekt udruge, koji već 15 godina okuplja mlade ambiciozne studente, stručnjake iz poslovnog svijeta i akademsku zajednicu. Događaj će se održati u petak, 24. svibnja 2024.godine, na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s fokusom na automobilsku industriju te će prisutnima pružiti priliku za stjecanje praktičnih znanja preko izrade i prezentacije investicijskih analiza.

Natjecateljski (zatvoreni) dio uključuje članove Financijskog kluba koji će, pod vodstvom iskusnih mentora, formirati timove i izrađivati investicijske analize. Najbolji timovi imat će priliku predstaviti svoje radove pred stručnim žirijem i osvojiti vrijedne nagrade.

Podcast Shegrt: „Kako mi je studentska praksa otvorila vrata prvog posla”



Završni dio projekta je konferencija otvorena za sve zainteresirane studente. Stručnjaci iz područja financija, ekonomije i investiranja održat će predavanja i panel-rasprave na aktualne teme, poput trenutnih trendova u automobilskoj industriji te strategija upravljanja investicijskim portfeljem. To je prilika za sve sudionike da steknu dragocjena znanja i upoznaju se s vodećim ljudima iz struke. Projekt nije samo prilika za učenje nego i za umrežavanje s budućim kolegama i potencijalnim poslodavcima, pa tako pomaže studentima da se istaknu u poslovnom svijetu i potiče ih prema uspješnoj karijeri u financijama i ekonomiji.

Nova epizoda podcasta „Shegrt”: Kako se probiti na tržištu rada i ostati na vrhu


Ovogodišnji su predavači Danijel Pevec (partner, Alpha Capitalis), Ivana Herceg (direktorica Sektora za sistemske rizike i zaštitu potrošača, HANFA) i Tomislav Kolac (CIO, Erste Asset Management). U panel-raspravama sudjelovat će Juraj Šebalj (hrvatski reli vozač, osnivač Chiriboo), Boris Gardijan (konzultant u BCG), Dimitrije Trbović (CEO, Neostar.com) te Jurica Šimurina (prof. dr. sc., Ekonomski fakultet u Zagrebu), a moderator će biti Adrian Poznić.

Za sudjelovanje se možete prijaviti preko obrasca na sljedećoj poveznici, no prijave nisu obvezne i svatko može prisustvovati na konferenciji neovisno o prijavi. Više informacija o programu i sudionicima potražite na službenoj stranici te na Instagram profilu Financijskog kluba.

Juraj Šebalj i drugi stručnjaci upoznali studente na EFZG-u s trendovima u autoindustriji


 

IZVOR: FINANCIJSKI KLUB
FOTO: PEXELS