LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci

„Student Day Festival” u Rijeci traži volontere

„Student Day Festival”, koji se već devetu godinu organizira u Rijeci, domaćin je brojnim sportskim, kulturnim i glazbenim programima. Organizatorima su pune ruke posla pa zato traže baš vašu pomoć.

„Student Day Festival”, koji se već devetu godinu organizira u Rijeci, domaćin je brojnim sportskim, kulturnim i glazbenim programima. Organizatorima su pune ruke posla pa zato traže baš vašu pomoć.

Najveći studentski festival Student Day Festival održat će se 18. i 19. svibnja 2018. godine u Rijeci na uobičajenom mjestu, Ex-Port Delti. I ove godine festival je bogat kulturalnim događanjima, sportskim natjecanjima, upoznavanjima udruga i raznih projekata te glazbenim programom. Cijeli tjedan prije glavnog događaja festivala održavat će se predstavljanja udruga, humanitarni stand-up (o kojem možete saznati više na poveznici), sportska natjecanja te dobrovoljno darivanje krvi. 

Student Day Festival se iz godine u godinu može pohvaliti sve boljom i boljom glazbenom postavom te ni ove godine nije podbacio. Samo neki od izvođača jesu: Hladno pivo, Bajaga i instruktori, S.A.R.S, Sajsi MC, T.B.F, Krankšvester, DJ Matthias Tanzmann i mnogi drugi. Cjeloviti program možete pogledati na poveznici

Festival nevjerojatnih razmjera i iznimno velikog broja događanja potrebno je i organizirati. Studentskom zboru Sveučilišta u Rijeci i Riječkom kulturnom urbanom pokretu dosad je išlo odlično, ali ipak trebaju vašu pomoć. Naime, otvorili su poziv za volontere, a prijaviti se možete ovdje. Svaka je pomoć dobrodošla i na svakom odrađenom satu organizatori će vam biti zahvalni te ih unijeti u volontersku knjižicu. Ujedno, ako ostvarite minimalno šest sati dnevno, imate pravo na ručak, majicu i sitnicu iznenađenja.

O volontiranju i kako ono donosi samo predivne stvari u životu ne moramo dodatno govoriti. Osim što će vas istaknuti od gomile prijava prilikom traženja posla, isto tako će vas nagraditi i zadovoljiti na način na koji niste ni znali da vam je potreban. Volontiranje je proces kojim dajemo djeliće sebe za ono u što vjerujemo. Stoga pomozimo i ove godine da Student Day Festival bude najveći studentski festival. Volontirajmo i zabavimo se uz tjedan dana mora, sunca, raznovrsnih događanja i vrhunskog glazbenog programa.

FOTO: FACEBOOK