LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Stručna konferencija u organizaciji SUPEUS-a

Stručnjaci studentima predstavljaju aktualne inovacije u području tehnologije i energetike

Projekt eBUS 2021 – Budućnost ugodnog stanovanja održat će se u četvrtak, 15. travnja, s početkom u 17 sati. Prenosit će se na YouTubeu i Facebooku.

Projekt eBUS 2021 – Budućnost ugodnog stanovanja održat će se u četvrtak, 15. travnja, s početkom u 17 sati. Prenosit će se na YouTubeu i Facebooku.

SUPEUS organizira novo izdanje, 10. po redu, jednog od svojih najvećih projekata – Budućnost ugodnog stanovanja – BUS. Riječ je o besplatnoj stručnoj konferenciji za studente i sve one koje zanima edukacija o aktualnostima iz svijeta energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i održive gradnje.

eBUS 2021 – Budućnost ugodnog stanovanja održat će se u četvrtak, 15. travnja 2021, s početkom u 17 sati. Prenosit će se uživo na YouTube kanalu i Facebook stranici Udruge.

– Na ovogodišnjoj će konferenciji predavači iz struke predstaviti aktualne inovacije u području tehnologije, energetike, energetske učinkovitosti i u financiranju projekata. Tijekom cjelodnevne konferencije svi sudionici dobit će najrelevantnije informacije o trendovima i problemima unutar šest tema. – ističu organizatori.

Podsjetimo, SUPEUS (studentska udruga za promicanje energetske učinkovitosti i savjetovanje) je interdisciplinarna udruga koja objedinjuje različite tehničke i znanstvene discipline te stručne izvore, dotičući se aktualnih grana tehnologije, znanosti i gospodarstva. Dodatne informacije o njezinom projektu BUS dostupne su na službenoj web-stranici te na Facebook događaju
FOTO: PIXABAY