LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Simpozij „Mediji na drukčiji način”

Stručnjaci otkrivaju kako izgleda komunikologija u praksi

Na temu komunikologije u praksi održat će se 10. simpozij pod nazivom „Mediji na drukčiji način”. Zakazan je za 3. svibnja.

Na temu komunikologije u praksi održat će se 10. simpozij pod nazivom „Mediji na drukčiji način”. Zakazan je za 3. svibnja.

Udruga studenata komunikologije i novinarstva poziva te da se pridružiš simpoziju koji organizira povodom Dana slobode medija.

10. simpozij Mediji na drukčiji način održat će se 3. svibnja, na Kampusu Borongaj u dvorani Zagreb, od 10:00 do 17:00. Njegova je tema komunikologija u praksi.

Novinari, PR-ovci, profesori, bivši studenti komunikologije i komunikacijski stručnjaci u četiri će predavanja i dvije panel rasprave predstaviti svoje radove. Dijeljenjem svojih iskustva pobliže će prikazati posjetiteljima kako zapravo izgleda komunikologija u praksi.

Dolaskom na simpozij očekuje te pregršt korisnih informacija, savjeta i iskustva od uspješnih kolega s područja komunikologije i bliskih područja. Također u njegovu sklopu održat će se i natječaj za najbolji pisani rad, fotografiju, strip ili karikaturu i film. Sve dodatne informacije potraži na Facebook događaju.

FOTO: PIXABAY