LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tehnički fakultet Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli

Stručnjaci iz cijelog svijeta okupljaju se na konferenciji u Puli

Dođite na konferenciju i budite dio ovog važnog događaja koji potiče globalnu suradnju i tehnološki razvoj.

Dođite na konferenciju i budite dio ovog važnog događaja koji potiče globalnu suradnju i tehnološki razvoj.

Od 15. do 17. srpnja 2024. godine, Pula će biti domaćin prve Srednjoeuropske i mediteranske konferencije o novim tehnologijama, inovacijama, društvu i razvoju. Taj prestižni događaj okuplja znanstvenike i stručnjake iz cijelog svijeta koji će predstaviti najnovija istraživanja i dostignuća u cilju unaprjeđenja tehnoloških znanja i međunarodne suradnje.

Konferencija će pokriti širok spektar tema, uključujući inovacije u tehnologiji, primjenu tehnologije u medicini, održivi razvoj, digitalnu transformaciju, kibernetičku sigurnost, umjetnu inteligenciju i tehnološko obrazovanje. Poseban naglasak bit će stavljen na utjecaj tehnologije na društveni napredak.

Znanstveni skup u Rijeci otkriva kako umjetna inteligencija može pomoći u izradi doktorskih radova



Program počinje 15. srpnja, s registracijom i neformalnim druženjem. Glavni dio događanja održat će se 16. srpnja u Coworking prostoru Pula, a završni dan, 17. srpnja, bit će posvećen međunarodnoj ljetnoj školi novih tehnologija na Fratarskom otoku.

Poznati proizvođač pametnih telefona predstavio novu generaciju uređaja temeljenu na umjetnoj inteligenciji



Konferencija je privukla 25 prijava iz deset zemalja, što potvrđuje njezin međunarodni značaj. Organizatori, Tehnički fakultet Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i industrijski partneri, posvećeni su uspostavljanju ovog događaja kao ključnog za razmjenu inovacija i znanstvenih dostignuća.

Poznati su novi predavači i panelisti na prvom AI Weekendu u Rovinju



Za više informacija i praćenje online, posjetite službene stranice Tehničkog fakulteta ili se obratite preko e-maila: tfpu-conference@unipu.hr.
IZVOR: TEHNIČKI FAKULTET SVEUČILIŠTA JURJA DOBRILE U PULI
FOTO: TEHNIČKI FAKULTET SVEUČILIŠTA JURJA DOBRILE U PULI