LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tehnički fakultet Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli

Stručnjaci iz cijelog svijeta okupljaju se na konferenciji u Puli

Dođite na konferenciju i budite dio ovog važnog događaja koji potiče globalnu suradnju i tehnološki razvoj.

Dođite na konferenciju i budite dio ovog važnog događaja koji potiče globalnu suradnju i tehnološki razvoj.

Od 15. do 17. srpnja 2024. godine, Pula će biti domaćin prve Srednjoeuropske i mediteranske konferencije o novim tehnologijama, inovacijama, društvu i razvoju. Taj prestižni događaj okuplja znanstvenike i stručnjake iz cijelog svijeta koji će predstaviti najnovija istraživanja i dostignuća u cilju unaprjeđenja tehnoloških znanja i međunarodne suradnje.

Konferencija će pokriti širok spektar tema, uključujući inovacije u tehnologiji, primjenu tehnologije u medicini, održivi razvoj, digitalnu transformaciju, kibernetičku sigurnost, umjetnu inteligenciju i tehnološko obrazovanje. Poseban naglasak bit će stavljen na utjecaj tehnologije na društveni napredak.

Google Maps dobiva impresivno ažuriranje: AI i AR poboljšavaju vaše navigacijsko iskustvoProgram počinje 15. srpnja, s registracijom i neformalnim druženjem. Glavni dio događanja održat će se 16. srpnja u Coworking prostoru Pula, a završni dan, 17. srpnja, bit će posvećen međunarodnoj ljetnoj školi novih tehnologija na Fratarskom otoku.

Veleučilište u Rijeci predstavilo novi odjel, uključuje i studij umjetne inteligencijeKonferencija je privukla 25 prijava iz deset zemalja, što potvrđuje njezin međunarodni značaj. Organizatori, Tehnički fakultet Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i industrijski partneri, posvećeni su uspostavljanju ovog događaja kao ključnog za razmjenu inovacija i znanstvenih dostignuća.

Otvoreno osmo izdanje DUMP Days konferencije na splitskom FESB-uZa više informacija i praćenje online, posjetite službene stranice Tehničkog fakulteta ili se obratite preko e-maila: tfpu-conference@unipu.hr.
IZVOR: TEHNIČKI FAKULTET SVEUČILIŠTA JURJA DOBRILE U PULI
FOTO: TEHNIČKI FAKULTET SVEUČILIŠTA JURJA DOBRILE U PULI