LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
I novo i rabljeno

Stručna literatura po pristupačnim cijenama? Mogli biste je pronaći u ovoj online knjižari

U ovoj online knjižari moguće je pronaći svašta – od novih i rabljenih romana do stručne literature po pristupačnim cijenama.

U ovoj online knjižari moguće je pronaći svašta – od novih i rabljenih romana do stručne literature po pristupačnim cijenama.

Studenti koji za ispite vole učiti iz vlastitih knjiga znaju kako literaturu za fakultet po pristupačnim cijenama nije lako pronaći. Neka izdanja knjiga na hrvatskom mogu koštati i do nekoliko stotina kuna, što je studentskom budžetu često neprihvatljivo. 

No, pronašli smo online antikvarijat i knjižaru koja možda može riješiti taj problem, barem za one studente koji često koriste stranu literaturu. 

ThriftBooks ima veliku bazu ne samo fikcije i publicistike, već i znanstvene literature i udžbenika koji se često koriste na fakultetima. Sve je knjige moguće pretraživati prema nazivu, ali i filtrirati prema značajkama koje su nam potrebne. 

Primjerice, jednostavnom smo pretragom došli do udžbenika iz medicine za čija se rabljena izdanja cjenovno kreću između 3 i 10 dolara, ovisno o knjizi. 

Studenti književnosti i stranih jezika na stranici mogu pronaći i klasične romane po pristupačnim cijenama. Roman Jane Eyre, na primjer, koji će zasigurno morati pročitati svaki student anglistike ili književnosti, može se pronaći i za svega 2 dolara. 

Uz literaturu za ispit na stranici je moguće počastiti se videoigrama, filmovima i serijama te gramofonskim pločama. 
FOTO: UNSPLASH