LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Što upisati, kakav je studentski život i gdje se zaposliti u struci – sve to na ovogodišnjoj Smotri sveučilišta

Ovaj je događaj osmišljen kako bi pružio sve potrebne informacije za donošenje ključnih odluka o akademskom putu, kako novim, tako i sadašnjim studentima.

Ovaj je događaj osmišljen kako bi pružio sve potrebne informacije za donošenje ključnih odluka o akademskom putu, kako novim, tako i sadašnjim studentima.

Sveučilište u Zagrebu najavilo je kada će se ove godine održati smotra, na kojoj će se okupljaju maturanti, sadašnji i budući studenti Sveučilišta u Zagrebu. Smotra se održava od 14. do 16. studenoga 2024. godine na Zagrebačkom velesajmu, u Kongresnoj dvorani i dvorani Zimski vrt.

Taj je događaj osmišljen kako bi pružio sve potrebne informacije za donošenje ključnih odluka o akademskom putu, kako novim, tako i sadašnjim studentima. Na smotri ćete moći saznati detalje o različitim studijskim programima i uvjetima upisa, istražiti studentski život te dobiti uvid u mogućnosti zapošljavanja unutar raznih struka. Osim toga, dobit ćete korisne informacije o uvjetima smještaja tijekom studija u Zagrebu.

Otvoreni natječaji za dodjelu stipendije i upis na studij Upravljanje ljudskim potencijalima u Zagrebu



U prethodnim izdanjima, posjetitelji su mogli saznati više o studentskoj praksi, sudjelovanju u različitim domaćim i međunarodnim projektima te aktivnostima koje jačaju internacionalizaciju na sveučilištu.

Nove suradnje na vidiku između zagrebačkog sveučilišta i Sveučilišta Zayed iz Emirata?



Stoga, svakako posjetite Smotru sveučilišta i otkrijte sve mogućnosti koje vam nudi Sveučilište u Zagrebu kako biste lakše donijeli odluke o vašem budućem obrazovanju i karijeri.
IZVOR: FACEBOOK SMOTRA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU
FOTO: STUDENTSKI.HR ARHIVA, SMOTRA SVEUČILIŠTA