LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Otvoren natječaj

Stipendije za studentske razmjene na sveučilištima u Singapuru, Cincinnatiju i Novom Meksiku

Sveučilište u Zagrebu objavilo je natječaje za dodjelu stipendija u svrhu studentske razmjene za ljetni semestar 2017./2018. akademske godine za sveučilišta Singapur, Cincinnati i New Mexico.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je natječaje za dodjelu stipendija u svrhu studentske razmjene za ljetni semestar 2017./2018. akademske godine za sveučilišta Singapur, Cincinnati i New Mexico.

Objavljena su tri natječaja za studentske razmjene u akademskoj godini 2017./2018. u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene na partnerskim sveučilištima National University of Singapore, University  of Cincinnati (SAD) i University of New Mexico (SAD). Riječ je o natječajima za dodjelu stipendija iz javnih proračunskih sredstava redovitim studentima preddiplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu za jednosemestralnu studentsku razmjenu u ljetnom semestru 2017./2018. na partnerskim sveučilištima.

Za National University of Singapure i University of Cincinnati (SAD) dodjeljuju se dvije stipendije, koje uključuju oslobođenje od plaćanja članarine na navedenim sveučilištima za vrijeme studijskog boravka, pomoć pri pronalaženju smještaja od strane NUS i UC, mjesečnu potporu Sveučilišta u Zagrebu od 3000 kuna i refundaciju za putne troškove u iznosu do 5000 kuna. Isti uvjeti vrijede i za University of New Mexico s iznimkom za pružanje pomoći pri pronalaženju smještaja od strane navedenog sveučilišta.

Na natječaje se mogu prijaviti svi studenti preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu, ovisno o uvjetima natječaja za pojedino sveučilište, koji su odslušali minimalno dva semestra s vrlo dobrim uspjehom u studiju i znanjem engleskog jezika. Rok prijave za sveučilišta Singapur i Cincinnati je 18. kolovoza, dok svu potrebnu dokumentaciju za sveučilište New Mexico treba dostaviti do 25. kolovoza.

Zagrebački tenisači završili nastup na Europskim sveučilišnim igrama odličnim četvrtim mjestom


Više informacija potražite na sljedećim stranicama: National University of Singapure, University of Cincinnati i University of New Mexico.

IZVOR: SVEUČILIŠTE U ZAGREBU
FOTO: STUDENTSKI.HR