LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Erasmus+ natječaj

Stigli su prvi parcijalni rezultati za Erasmus+ praksu. Što dalje?

Prema pravilima Erasmus+ programa, studenti su obavezni obavljati stručnu praksu u punom radnom vremenu, što obuhvaća 30-40 radnih sati tjedno.

Prema pravilima Erasmus+ programa, studenti su obavezni obavljati stručnu praksu u punom radnom vremenu, što obuhvaća 30-40 radnih sati tjedno.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je prve parcijalne rezultate Erasmus+ natječaja za studente koji planiraju obavljati stručnu praksu tijekom akademske godine 2024/2025. Prema pravilima Erasmus+ programa, studenti su obavezni obavljati stručnu praksu u punom radnom vremenu, što obuhvaća 30-40 radnih sati tjedno.

Prijavite se za stručnu praksu u inozemstvu i steknite dragocjeno iskustvo, čak i u ljetnim mjesecima


Studenti koji su odabrani trebaju pažljivo pratiti upute i interne procedure svojih fakulteta kako bi uspješno pripremili dokumentaciju za provedbu stručne prakse. Ključan dokument koji studenti moraju pripremiti nakon objave rezultata je Ugovor o provedbi stručne prakse, poznat kao Learning Agreement for Traineeships (LAT). Ovaj ugovor potpisuju tri strane: prihvatne ustanove ili tvrtke gdje će se praksa obavljati (uz potpis i pečat), matičnog fakulteta (uz potpis i pečat) te samog studenta. 

Ovaj je učenički dom realizirao projekt o klimatskim promjenama vrijedan preko 32 tisuće eura


Osoba ovlaštena za potpisivanje LAT na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu je ECTS koordinatorica dr. sc. Ana Matić Škorić, koju studenti mogu kontaktirati putem e-maila ects.coordinator@erf.unizg.hr. Nakon što prihvatna ustanova popuni i potpiše LAT, dokument se predaje studentu koji ga zatim dostavlja ECTS koordinatorici na fakultetu radi dodatnog potpisa. Potpisani LAT zatim se šalje Sveučilištu u skladu s daljnjim uputama za studente.Prije odlaska na mobilnost, studenti također potpisuju Ugovor o financiranju sa Sveučilištem u Zagrebu, o čemu će ih obavijestiti središnji Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu.

Mladi DiscoverEU putnici oduševljeni Splitom, okupljeno dvadesetak mladih iz cijele Europe


Popis odobrenih i odbijenih prijava može se pronaći u tablici rezultata, dok su detaljne informacije i potrebni dokumenti za daljnje korake dostupni su na službenoj stranici Sveučilišta.

IZVOR: SVEUČILIŠTE U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK /ILUSTRACIJA