LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijavi se i stekni vrijedna znanja i iskustva!

Start-Up udruga prima nove članove

Jedna od najaktivnijih udruga za mlade regrutira nove članove. Za članstvo u udruzi mogu se prijaviti studenti svih fakulteta u RH, koji će tako imati priliku sudjelovati u realizacijih postojećih i osmišljavanju novih projekata.

Jedna od najaktivnijih udruga za mlade regrutira nove članove. Za članstvo u udruzi mogu se prijaviti studenti svih fakulteta u RH, koji će tako imati priliku sudjelovati u realizacijih postojećih i osmišljavanju novih projekata.

Start-Up udruga regrutira nove članove koji će sudjelovati u realizaciji različitih projekata. Odlična je to prilika da sudjeluješ u organizaciji brojnih postojećih i novih projekata, ali i da putem mentorstva i potpore ostalih članova ostvariš vlastite ideje na najbolji mogući način. Udruga ima 55 članova i 30-ak volontera, od kojih su većina studenti fakulteta u Zagrebu, Puli, Rijeci, Opatiji, Osijeku, Varaždinu, Zadru i drugim gradovima.

Članstvom u udruzi studenti imaju priliku razvijati željene vještine radom na konkretnim projektima. To je mogućnost za primjenu znanja stečenih tijekom formalnog obrazovanja, ali još bitnije: prilika za stjecanje praktičnih znanja već za vrijeme studija.

Također, svi koju postanu dio tima, radeći na različitim projektima udruge, u prilici su povezati se s poslodavcima i kolegama iz različitih struka. Međusobna razmjena znanja i iskustava omogućuje razvoj prijateljskih i poslovnih odnosa koji su od neprocjenjivog značaja u budućoj poslovnoj karijeri ili pokretanju vlastitog posla. Dosadašnje iskustvo pokazalo je da ambiciozni i mladi pojedinaci, sudjelujući u realizaciji različitih projekata Start-Up udruge, uspješno nastavljaju poslovne i poduzetničke karijere nakon završetka studija. Također, mnogi studenti sudjelovanjme u projekatima udruge poput Regional Case Study, Career Booster, Start Me Up i dr, dobivaju posao u uspješnim kompanijama.

Za članstvo u udruzi mogu se prijaviti studenti viših godina studija (druga, treća, četvrta i peta godina preddiplomskog i diplomskog studija) različitih usmjerenja poput ekonomije, informatike, tehničkih i humanističkih studija i dr. sa prosjekom ocjena iznad 3.0, a koji studiraju na bilo kojoj visokoj školi, Veleučilištu ili Sveučilištu na području RH.

Svi kandidati trebaju poslati svoje životopise na e-mail adresu start.up.udruga@gmail.com s naznakom „Prijava za volontiranje“ najkasnije do 2. ožujka 2016. godine Nakon isteka roka prijava, kandidati će biti pozvani na intervju s predstavnicima udruge, a sa svima koji ne budu u mogućnosti prisustvovati razgovor će se obaviti online (npr. putem Skypea). Više informacija nalazi se na web stranicama Start-Up udruge.

Za dodatne informacije pratite web i Facebook stranice Start-Up udruge.

 

FOTO: START-UP UDRUGA