LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski popust

Srezana cijena ulaznica za Plitvička jezera, za studente dodatan popust!

Kod rezervacije ulaznice potrebno je izabrati određen datum i vrijeme kada planirate posjetiti Plitvička jezera. Idealna je prilika do 24. svibnja kada su ulaznice za studente samo 30 kuna.

Kod rezervacije ulaznice potrebno je izabrati određen datum i vrijeme kada planirate posjetiti Plitvička jezera. Idealna je prilika do 24. svibnja kada su ulaznice za studente samo 30 kuna.

Kao naš najstariji i najveći nacionalni park, Plitvička jezera oduvijek su bila žarište interesa za turiste koji dolaze s ciljem uživanja u ljepoti prirode, slapova i jezera. S obzirom na nastalu situaciju s bolešću COVID-19 Nacionalni park morao je na određeno vrijeme zatvoriti svoja vrata, no od 11. svibnja to se promijenilo. Sada nudi akcijske cijene ulaznica i poziva sve posjetitelje na Proljeće na Plitvičkim jezerima i ugodan odmor u prirodi.

Cjenik ulaznica mijenja se s obzirom na datume, tako da je idealna prilika posjetiti park do 24. svibnja. Tada su ulaznice za studente 30 kuna, za odrasle 50 kuna, a za djecu od 7 do 18 godina 25 kuna. Od 24. svibnja pa do 18. lipnja ulaznice za studente povećat će se na 55 kuna, za odrasle na 90 kuna, dok će za djecu cijena ulaznica ostati ista.

Dakako, postoje neka ograničenja, kao što je ograničen broj turista koji će svakodnevno biti pušten u Park, stoga je potrebno rezervirati ulaznice za točno određen datum i vrijeme kada planirate posjetiti Plitvice. Radno vrijeme je od 8 do 19 sati, dok je parking otvoren od 7 do 20 sati. 

Neki sadržaji koje Park inače omogućuje za svoje posjetitelje privremeno su zabranjeni, poput vožnje panoramskog vozila i duge linije broda. Odluka o tome donesena je sukladno mjerama održavanja propisanog razmaka. No, bez obzira na to, postoji niz ostalih mogućnosti koje se mogu istražiti ondje. Tu su kratke linije broda otvorene od 8:30 do 19:00, predivne šetnice te najveće jezero Kozjak za koje se preporučuje iznajmljivanje malenog čamca kako bi sami mogli uživati u miru i dragocjenostima jezera i njegovih slapova. Osim toga, otvoreni su i ugostiteljski objekti Kozjačka draga, Kupalište, Labudovac i Vučnica koji se nalaze unutar Parka.

Iskoristite ovo toplo proljetno vrijeme za jeftin odlazak na Plitvička jezera i uživanje u prirodnim ljepotama koje nudi.

FOTO: FACEBOOK / OPĆINA PLITVIČKA JEZERA