LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTSKI DOMOVI

Spušten je bodovni prag za studentske domove u Zagrebu

Spuštena je bodovna granica za useljenje studenata u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu te sada iznosi 1384 boda.

Spuštena je bodovna granica za useljenje studenata u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu te sada iznosi 1384 boda.

Spuštena je bodovna granica za useljenje studenata u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu.

Nova bodovni prag iznosi 1384 boda.

Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje radi spuštanja bodovne granice moraju se useliti u studentske domove zaključno do 11. listopada 2021, a raspored po studentskim domovima mogu vidjeti na svojim osobnim web-profilima.

Za useljenje je potrebno predočiti potvrde o obavljenom liječničkom pregledu, a studenti koji ga ne obave kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu ga obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. Tako stečena potvrda vrijedi samo za privremeno useljenje dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske odnosno sveučilišne medicine.

Studenti koji usele u dom do 15. listopada plaćaju puni iznos mjesečne stanarine, a prilikom useljenja je potrebno podmiriti iznos prve mjesečne stanarine koja će se knjižiti kao depozit. Iznos depozita jednak je iznosu mjesečne stanarine kategorije smještaja i sobe na koju je student ostvario pravo.
FOTO: UNSPLASH