LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Falling Walls Lab 2024”

Spremni ste promijeniti svijet? Podijelite svoju inovativnu ideju na znanstvenoj pozornici

Najbolji sudionici će imati priliku sudjelovati u „Falling Walls Science Summitu”, koji će se održati u Berlinu od 7. do 9. studenog 2024. godine.

Najbolji sudionici će imati priliku sudjelovati u „Falling Walls Science Summitu”, koji će se održati u Berlinu od 7. do 9. studenog 2024. godine.

Sveučilište u Splitu ove godine ponovno sudjeluje u međunarodnoj znanstvenoj platformi Falling Walls, koja se posvećuje rušenju granica znanosti i inovacijama koje mogu promijeniti svijet. Falling Walls Lab pruža studentima i profesionalcima iz svih disciplina priliku da predstave svoje inovativne ideje koje doprinose rješavanju globalnih problema.

Zaklada Falling Walls, neprofitna organizacija sa sjedištem u Berlinu, potiče znanstvene ideje i inovacije koje mogu oblikovati budućnost čovječanstva. Od 1989. godine, zaklada promiče suradnju između istraživača, donositelja odluka, mislioca i umjetnika, s ciljem stvaranja boljeg i održivijeg svijeta. Program Falling Walls Lab otkriva obećavajuće studente, mlade profesionalce i vođe u znanosti te im pruža priliku da podijele svoje ideje na znanstvenoj pozornici.

Prilika da predstavite inovativne ideje za rješavanje globalnih problema i povežete se sa stručnjacima iz cijelog svijeta



Prijave za Falling Walls Lab Split otvorene su do 20. rujna 2024. godine. Sudionici mogu prijaviti svoje ideje preko službene stranice Falling Walls, odabirom Split Laba i ispunjavanjem prijavnog obrasca. Poveznica za prijave nalazi  se ovdje.

Sveučilište u Splitu sudjeluje u međunarodnoj znanstvenoj platformi kroz koju se potiču rješenja za globalne probleme



Falling Walls Split Lab održat će se 30. rujna 2024. godine, a najbolji sudionici će imati priliku sudjelovati u Falling Walls Science Summitu, koji će se održati u Berlinu od 7. do 9. studenog 2024. godine. Taj summit nudi brojne prilike za umrežavanje, razmjenu ideja i sudjelovanje u radionicama s istaknutim predavačima.

Izašli su konačni rezultati smještaja u Splitu, detalje ćete dobiti i na e-mail, a evo dokad morate uplatiti akontaciju



Za više informacija o Falling Walls Labu i kako se prijaviti, posjetite službenu stranicu događaja.
IZVOR: SVEUČILIŠTE U SPLITU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA