LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Naknada za trošak putovanja

Splitsko sveučilište i Studentski zbor dodjeljuju potpore za ERASMUS+ najbržim studentima!

S obzirom na ograničena financijska sredstva iz proračuna Splitsko-dalmatinske županije, potpore će se dodjeljivati po principu reda prvenstva, sve dok sredstva ne budu iscrpljena.

S obzirom na ograničena financijska sredstva iz proračuna Splitsko-dalmatinske županije, potpore će se dodjeljivati po principu reda prvenstva, sve dok sredstva ne budu iscrpljena.

Sveučilište u Splitu i Studentski zbor Sveučilišta u Splitu raspisali su Javni poziv za dodjelu potpora studentima iz programa ERASMUS+ studija, koristeći raspoloživa sredstva iz Proračuna Splitsko-dalmatinske županije za 2024. godinu. Taj potez omogućit će studentima financijsku potporu za pokrivanje dijela troškova putovanja za studijski boravak u inozemstvu, s najvišim iznosom do 265 eura neto po studentu.

Studenti koji su ostvarili pravo na mobilnost, prema odluci iz javnog poziva, imaju mogućnost dobiti naknadu za trošak putovanja, pod uvjetom da kumulativno ispunjavaju navedene uvjete. Sveučilište u Splitu dodijelit će naknadu za trošak putovanja ukoliko je student ostvario pravo na mobilnost sukladno Odluci o odabiru kandidata za mobilnost studenata u svrhu studija u okviru programa ERASMUS+ na Sveučilištu u Splitu, student je Sveučilišta u Splitu te nije ostvario pravo za dodjelu naknade dijela putnih troškova iz drugog javnog izvora Financijska sredstva, koja Sveučilište u Splitu i Studentski zbor Sveučilišta u Splitu dodjeljuju pozivom za naknadu dijela putnih troškova iz programa ERASMUS+ studija, te se odnosi isključivo na kalendarsku godinu u kojoj se raspisuje poziv.

Povećan broj subvencija za studentski smještaj u Splitu



Rok za prijavu na javni poziv je 15 dana od dana objave poziva. S obzirom na ograničena financijska sredstva iz proračuna Splitsko-dalmatinske županije, potpore će se dodjeljivati po principu reda prvenstva, sve dok sredstva ne budu iscrpljena. To znači da prednost, uz ispunjenje uvjeta, imaju oni studenti koji se ranije prijave na javni poziv. Rang-lista bit će objavljena na službenim web-stranicama Sveučilišta u Splitu i Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu.

Naučite pisati sažete projektne prijedloge na radionici u Splitu



Prijava se podnosi na sljedećem obrascu te se upućuje elektroničkom poštom na adresu zbor@unist.hr, s naznakom Prijava za dodjelu naknade dijela putnih troškova studentima iz programa ERASMUS+ studija.

MORH dodjeljuje stipendije redovitim studentima iz područja informacijsko komunikacijskih tehnologija



Za više informacija posjetite službene web-stranice Sveučilišta u Splitu i Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu
IZVOR: STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U SPLITU
FOTO: FREEPIK