LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prikupljen novac donirat će se Lani Budimir

Splitski studenti organiziraju humanitarnu akciju punu zabave!

Splitski studenti pokazat će da mogu pomoći uz zabavu i druženje kako bi se Lana mogla pridružiti svojim vršnjacima u školskim klupama.

Splitski studenti pokazat će da mogu pomoći uz zabavu i druženje kako bi se Lana mogla pridružiti svojim vršnjacima u školskim klupama.

Klub mladih Split ovotjedne je aktivnosti posvetio maloj Splićanki Lani Budimir koja se bori s opakom bolesti kostiju i zbog kemoterapije ne može krenuti u školu.

Humanitarna akcija započinje danas, u četvrtak 5. studenog Kvizom znanja – “Znanje je sexy”. Pobjednik će i ovaj put biti nagrađen za svoje znanje jer Caffe bar Academia osigurava nagradu kako bi sav prikupljeni novac mogao biti proslijeđen Lani.

Svoju ekipu, od četiri osobe, možete prijaviti na Facebook stranici Kluba mladih Split. Prijava treba sadržavati ime tima te imena članova. Kotizacija iznosi 20 kuna po prijavljenom timu.

U petak 6. studenog u Klubu mladih igrat će se društvene igre uz ostavljanje novčanih donacija. Svaka kuna se računa! 

Osim toga od 5. do 6. studenog imate priliku ostaviti svoju donaciju u Klubu mladih (Split 3, Ruđera Boškovića20/II). Sav iznos bit će uplaćen na račun otvoren za ovu svrhu.

Pokažimo da i splitski studenti mogu pomoći uz zabavu i druženje kako bi se Lana mogla pridružiti svojim vršnjacima u školskim klupama.