LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Info dan

Splitski studenti imaju priliku saznati sve o Erasmus+ programu

Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Splitu 12. rujna organizira Info dan radi informiranja studenata o Erasmus+ programu.

Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Splitu 12. rujna organizira Info dan radi informiranja studenata o Erasmus+ programu.

Erasmus+ program je koji nudi mogućnost međunarodne mobilnosti za pojedince te međunarodne suradnje za ogranizacije i to, primjerice, provođenje određenog razdoblja studija u inozemstvu, volontiranje, razmjene mladih, stručno usavršavanje i osposobljavanje i slično. Osim navedenog, Erasmus+ pruža još mnogo toga, a detaljnije informacije moguće je čuti na Info danu.

Na Info danu bit će predstavljene sve mogućnosti studiranja u programskim i partnerskim zemljama u okviru programa Erasmus+ te upute za uspješnu prijavu na Natječaj za mobilnost u svrhu Erasmus+ studija u zemljama koje sudjeluju u programu. Navedeni događaj organizirat će Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Splitu u svrhu informiranja onih koji planiraju ljetni semestar akademske godine 2018/2019. provesti na Erasmus+ studiju u inozemstvu.

Ako imate pitanja, nejasnoća ili jednostavno želite saznati što više o programu, uputite se u Multifunkcionalnu dvoranu Sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice na adresu Ruđera Boškovića 31 u srijedu, 12. rujna, u 11 sati.

FOTO: STUDENTSKI.HR