LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar u Splitu

Splitski SC raspisao natječaj za studentske i učeničke domove te subvenciju privatnog smještaja

Natječaj obuhvaća smještajne kapacitete u Splitu, uključujući studentske domove i učeničke domove, te smještaj u Makarskoj. Također, uključena je i subvencija za privatni smještaj kod privatnih stanodavaca.

Natječaj obuhvaća smještajne kapacitete u Splitu, uključujući studentske domove i učeničke domove, te smještaj u Makarskoj. Također, uključena je i subvencija za privatni smještaj kod privatnih stanodavaca.

Studentski centar u Splitu raspisao je Natječaj za raspodjelu mjesta u studentskim i učeničkim domovima, kao i za subvenciju privatnog smještaja za akademsku godinu 2024./2025. Natječaj je namijenjen studentima u redovitom statusu sveučilišnih i stručnih studija Sveučilišta u Splitu. Natječaj obuhvaća smještajne kapacitete u Splitu, uključujući studentske domove i učeničke domove, te smještaj u Makarskoj. Također, uključena je i subvencija za privatni smještaj kod privatnih stanodavaca.

Varaždinski SC objavio natječaj za subvencionirano stanovanje – povećavaju se cijene!


Postupak prijave sastoji se od nekoliko koraka te je za prijavu na natječaj potrebno preuzeti i ispuniti određene obrasce. Prvo, potrebno je prijaviti se online koristeći AAI račun, nakon čega treba potpisati prijavu na A obrascu i Izjavu o članovima kućanstva koja se nalazi u produžetku A obrasca. Prijava, odnosno obrazac A i Izjava o članovima kućanstva, za prijavu na natječaj dostupni su na sljedećoj poveznici. Zatim, ovisno o godini studija, potrebno je popuniti, potpisati, isprintati i ovjeriti B obrazac. Sve zajedno sa svom ostalom dokumentacijom treba poslati preporučenom poštom na adresu: Studentski centar Split, Spinutska 37 (studentski dom Bruno Bušić), Split 21 000, s naznakom Dokumentacija za prijavu na natječaj za subvencionirani smještaj, akademska 2024./25. Svu potrebnu dokumentaciju, odnosno obrasce za prijavu B1, B2, B3, B4 i B5 - ovisno o godini studija, tekst Natječaja, tekst Pojašnjenja i potrebne dokumentacije, tekst Pravilnika MZO-a te sve ostale potrebne dokumente i obavijesti možete preuzeti na sljedećoj web stranici

Kako se prijaviti na natječaj za studentski dom bez aktivnog AAI profila?


Rok za online prijavu je do 24. srpnja 2024. godine do 14 sati, dok je rok za slanje dokumentacije poštom do 24. srpnja 2024. godine do 23.59 sati

IZVOR: STUDENTSKI CENTAR SPLIT
FOTO: STUDENTSKI CENTAR SPLIT