LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za studente pojedince i studentske organizacije

Splitski SC osigurao 200 tisuća eura za financiranje studentskih projekata, provjerite uvjete prijave

Prijave se odnose na aktivnosti i projekte iz područja kulturnih, sportskih, znanstvenih i edukacijskih aktivnosti, koje moraju provoditi isključivo studenti i koje su namijenjene studentima.

Prijave se odnose na aktivnosti i projekte iz područja kulturnih, sportskih, znanstvenih i edukacijskih aktivnosti, koje moraju provoditi isključivo studenti i koje su namijenjene studentima.

Sveučilište u Splitu raspisalo je Javni poziv za financiranje studentskih aktivnosti i projekata, pružajući studentima i studentskim organizacijama priliku da prijave svoje inicijative i zatraže financijsku podršku za ostvarenje svojih ideja. Prijaviti se mogu studenti pojedinci koji studiraju na Sveučilištu u Splitu i imaju aktivno članstvo u studentskom servisu za tekuću akademsku godinu te studentske organizacije i zborovi sastavnica koje djeluju na području Sveučilišta u Splitu ili druge organizacije studenata, bez obzira na oblik organiziranja, koje djeluju na Sveučilištu u Splitu, kao i studentske udruge koje su registrirane pri Sveučilištu.

Općina u Zagorju nudi 40 tisuća eura bespovratnih sredstava za rješavanje stambenog pitanja mladih


Prijave se odnose na aktivnosti i projekte iz područja kulturnih, sportskih, znanstvenih i edukacijskih aktivnosti, koje moraju provoditi isključivo studenti i koje su namijenjene studentima. Ukupna planirana vrijednost poziva iznosi 200 tisuća eura, prikupljenih od 0,5% neto-iznosa naknade izvođaču koju Studentski centar u Splitu prikuplja na žiro-računu za posebne namjene.

Dijele se stipendije za deficitarna zanimanja u Križevcima, evo tko ima pravo na financijsku pomoć


Financijska sredstva dodjeljivat će se sukladno raspoloživim sredstvima i kvaliteti prijavljenih aktivnosti i projekata. Povjerenstvo će na temelju ocjena aktivnosti i projekata donijeti odluku o odobravanju ili neodobravanju prijava te o visini dodijeljenih sredstava. Kvaliteta prijavljenih aktivnosti i projekata, broj odobrenih projekata i ukupni iznos prikupljenih sredstava bit će ključni faktori u procesu ocjenjivanja.

Ako živite na ovom području, prijavite se za potpore za kupnju ili obnovu nekretnine za mlade


Prijave s potrebnom dokumentacijom podnose se isključivo putem e-maila na adresu projekti@scst.hr. Sva pitanja u vezi s pozivom mogu se tijekom trajanja poziva poslati na isti e-mail. Rok za podnošenje prijava je zaključno do 26. kolovoza 2024. godine, a Povjerenstvo će odlučiti hoće li razmatrati aktivnosti i projekte dostavljene izvan roka.

IZVOR: STUDENTSKI CENTAR SPLIT
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA