LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ljetno radno vrijeme

Splitska Sveučilišna galerija uskoro zatvara svoja vrata: posljednja prilika za razgledavanje poznate izložbe

Sveučilišna galerija bit će zatvorena zbog ljetne pauze, ali će ponovno otvoriti svoja vrata krajem kolovoza.

Sveučilišna galerija bit će zatvorena zbog ljetne pauze, ali će ponovno otvoriti svoja vrata krajem kolovoza.

Sveučilišna galerija u Splitu najavila je promjenu radnog vremena tijekom ljetnog perioda. Od 22. srpnja do 25. srpnja 2024. godine, galerija će biti otvorena prema ljetnom radnom vremenu, od 9 do 13 sati. Od 26. srpnja 2024. godine, Sveučilišna galerija bit će zatvorena zbog ljetne pauze, ali to ne znači kraj umjetničkih doživljaja. Galerija će ponovno otvoriti svoja vrata krajem kolovoza, spremna za nove izložbe i događanja. 

U Sveučilišnoj galeriji, smještenoj na adresi Ruđera Boškovića 31, trenutno traje izložba koja uključuje djela renomiranih umjetnika Mihanovića, Kaštelančića i Krstulovića. Posjetitelji su pozvani da iskoriste tu, posljednju priliku, za razgledavanje te izložbe prije nego što galerija zatvori svoja vrata za kraću ljetnu pauzu. Postav izložbe u Sveučilišnoj galeriji tako uključuje radove trojice autora gdje je u fokusu rad Zvonimira Mihanovića uz izabrane radove dvojice njegovih učitelja, koji su ga 1960-ih godina podučavali na studiju likovnih umjetnosti pri splitskom Pedagoškom fakultetu.

Na izložbi poznatog dizajnerskog studija u Dubrovniku našao se logotip jednog hrvatskog sveučilišta



To je idealna šansa za sve ljubitelje umjetnosti da posjete Sveučilišnu galeriju i uživaju u izložbi te se ponovno pridruže krajem ljeta, kada će galerija nastaviti s redovitim programom.
IZVOR: SVEUČILIŠNA GALERIJA U SPLITU
FOTO: SVEUČILIŠNA GALERIJA U SPLITU